J.Hoogenboom

Een deskundig advies, vriendelijk personeel en een kwaliteit product

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor uw positieve review: ik wens u nog heel veel plezier met de order toe!

G Eising

We hebben een goede ervaring met de mensen van dit bedrijf, een rustige niet opdringerige verkoper wat ontspannend werkt en goede jongens bij aflevering, die de spullen netjes en correct op hun... We hebben een goede ervaring met de mensen van dit bedrijf, een rustige niet opdringerige verkoper wat ontspannend werkt en goede jongens bij aflevering, die de spullen netjes en correct op hun plaats zet en de rommel nemen ze mee.
We beleven veel plezier aan onze relax stoelen.
Dank voor ales,een aanrader.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat alles goed is verlopen bij u en dat u helemaal tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

H.E. de Wit

Fantastische stoel gekocht , mis nog steeds de onderhoudsset!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat u nog geen onderhoudsset heeft ontvangen. Ik ga hier meteen voor u achteraan en ik wil u nog veel plezier van de order wensen!

Hermsen

Was redelijk naar tevredenheid:
- Vraagprijs was in 1ste instantie veel te hoog maar na wat onderhandelen was het oké.
- levertijd liep iets uit (paar weekjes).
Verder zijn wij over...
Was redelijk naar tevredenheid:
- levertijd liep iets uit (paar weekjes).
Verder zijn wij over de aflevering en de kwaliteit van de stoelen super tevreden en daar gaat het uiteindelijk om!!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: mijn excuses voor het feit dat de levertijd iets is uitgelopen. Goed om te lezen dat u wel tevreden bent over de kwaliteit en de aflevering. Ik wens u heel veel... Hartelijk dank voor uw review: mijn excuses voor het feit dat de levertijd iets is uitgelopen. Goed om te lezen dat u wel tevreden bent over de kwaliteit en de aflevering. Ik wens u heel veel plezier van uw order toe!

L. van Ham-van Meerten

Zeer goede ervaring.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat een aardige review! ik wens u nog heel veel plezier van uw order!
Team Meubelzorg Nederland

j huizer

Wat een geduldige en zakenkundige verkoper niets was te veel uiteindelijk een heel andere stoel gekocht dan welke we op het oog hadden BEDANKT kunnen niet wachten tot we hem thuis hebben

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik hoop u snel te mogen bellen voor het maken van een afspraak voor de levering van uw order!

Grooters

Fijn geholpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: goed om te horen dat u fijn geholpen bent. Ik wens u nog heel veel plezier van uw order toe!

Erik Stam

De aankoop van van een relaxstoel.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog heel veel plezier van uw order toe!

John Voulon

Goed, wordt alleen een beetje schimmig gedaan over de inruilwaarde van de oude stoel.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: veel plezier van uw order!

g.j.veenink-tervoert

Zeer tevreden

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog heel veel plezier van uw order!
Team Meubelzorg