Een deskundig advies, vriendelijk personeel en een kwaliteit product
Reactie Meubelzorg:
Hartelijk bedankt voor uw positieve review: ik wens u nog heel veel plezier met de order toe!
Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat alles goed is verlopen bij u en dat u helemaal tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat u nog geen onderhoudsset heeft ontvangen. Ik ga hier meteen voor u achteraan en ik wil u nog veel plezier van de order wensen!
Hartelijk dank voor uw review: mijn excuses voor het feit dat de levertijd iets is uitgelopen. Goed om te lezen dat u wel tevreden bent over de kwaliteit en de aflevering. Ik wens u heel veel...
Hartelijk dank voor uw review: wat een aardige review! ik wens u nog heel veel plezier van uw order!
Team Meubelzorg Nederland
Hartelijk dank voor uw lieve review: ik hoop u snel te mogen bellen voor het maken van een afspraak voor de levering van uw order!
Hartelijk dank voor uw review: goed om te horen dat u fijn geholpen bent. Ik wens u nog heel veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog heel veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: veel plezier van uw order!
Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog heel veel plezier van uw order!
Team Meubelzorg