De Geest An

Bedrijf was zowel telefonisch als per mail goed te bereiken. Steeds onmiddellijk respons gehad. Kwamen afspraken goed na.

Beste,
Bedankt voor de leuke reactie!
Heel veel plezier nog met de aankoop!
Met vriendelijke groeten,
Meubelzorg België

R. van Loo-Beckers

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u positief over ons bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order!

Peters

Wat een top bedrijf!!!
Gekocht aan huis bij een adviseur die aan huis komt deze was helemaal super.
DENNIS BEDANKT VOOR JE ADVIES

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order!

Verheijen

Onze ervaring is goed. we zijn correct behandeld.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen alles goed is verlopen bij u. Ik wens u nog veel plezier van uw order!

van der Vlugt

Weyers Arthur

Mijn bestelde stoelen voldoen aan de gestelde verwachting.
Een kleine opmerking , er was mij bij de bestelling beloofd om een pakket onderhouds producten bij te leveren.
Ik heb nog steeds...
Mijn bestelde stoelen voldoen aan de gestelde verwachting.
Ik heb nog steeds niets ontvangen , reeds 2 maal gebeld .
Hopelijk komt dit in orde .
Beste groeten,
Weyers Arthur

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn dat de levering goed is gegaan!
Mijn collega's zullen contact met u opnemen over het onderhoudspakket.
Ik wens u een fijne dag.
Team Meubelzorg...
Hartelijk dank voor uw review: wat fijn dat de levering goed is gegaan!
Mijn collega's zullen contact met u opnemen over het onderhoudspakket.
Ik wens u een fijne dag.

Jan.R.de Rijk

IK maak nog niet zolang gebruik van de stoel dat ik al een oordeel kan geven,misschien op een later tijdstip

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: veel plezier met uw stoel!

J.Janssen

Over de bank zijn we tevreden, over de aflevering niet. Er is over de aflevering diverse keren contact geweest ivm het meenemen van de oude, zware bank.
Er zouden twee man komen, er kwam er...
Er zouden twee man komen, er kwam er maar 1. Zodoende moesten wij zelf (72 en 71 jaar oud) helpen om hem naar buiten te krijgen. Over de bezorger zelf: hij deed wat hij kon en vond het zelf ook waardeloos!

A.W. de Grund

Moeilijjk om relevante informatie te verkrijgen in de periode tossen opdracht en aflevering. Verkoper Jordy laat het volledig afweten.

Ria van der Meer

Fantastisch geholpen en geadviseerd.