Marion Vlaarkamp

Wij hebben in december 2021 een sta-op stoel gekocht bij Meubelzorg voor het lieve sommetje van 5000 euro. Voor onze ernstig zieke moeder van 95 jaar.
Toen moeder op de stoel ging zitten,...
Toen moeder op de stoel ging zitten, bleef de stoel in ligstand staan. Geen beweging meer. Stoel bleef ongeveer drie weken in de woonkamer staan, in gestrekte stand, en maar bellen, bellen en nog eens bellen.
Wat waren ze begripvol.
Wij kregen langzamerhand de indruk dat deze kapotte stoel géén nieuwe stoel was, maar een inruiler van iemand anders.
Eindelijk, na weken, werd de stoel in de woonkamer gerepareerd.
Het is nu begin mei 2022, de sta-op stoel is weer kapot.
Moeder moet nu op bed liggen, kan niet zelf meer opstaan.
Weer bellen en wachten en bellen.
De heer aan de andere kant van lijn was er niet van gediend dat ik heel boos op hem was. Hij was niet gewend zo behandeld te worden.
Wij voelen ons genomen, zacht gezegd.
Wat een slecht bedrijf, slechte service en slechte kwaliteit.
Dat Hennie Huisman dit bedrijf aanbeveelt begrijpen wij niet.
Well wil ik iedereen die overweegt met dit bedrijf in zee te gaan, zeggen:
doe het niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Ik heb het allemaal nagekeken in uw klantenbestand maar ik zie staan dat wij direct iemand bij uw moeder langs hebben... Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Ik heb het allemaal nagekeken in uw klantenbestand maar ik zie staan dat wij direct iemand bij uw moeder langs hebben gestuurd nadat wij de melding hebben gekregen dat de stoel niet meer werkte. Deze persoon heeft het probleem gevonden en direct aan huis opgelost: wij vinden het erg jammer dat dit niet in uw review is genoteerd.

Groenenberg

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u positief over ons bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order!

Harry van de Westelaken

Fred van Voorn

Aj v dort

Duidelijk, goede communicatie via chat en mail ,fijne stoel!

H vd Berg

Levering was goed op tijd. Vriendelijke bezorger en goede uitleg. Hartelijk dank.

hennink schipper

Perfekte bediening

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u blij bent met de bediening. Ik wens u nog veel plezier van uw order!

H.I.Baptiste

In een week tijd was alles conform de telefonisch afspraak geregeld. Terwijl er een veiligheidsmarge van een maand levertijd was ingebouwd . Scepsis had ik aanvankelijk wel van wegen de vele... In een week tijd was alles conform de telefonisch afspraak geregeld. Terwijl er een veiligheidsmarge van een maand levertijd was ingebouwd . Scepsis had ik aanvankelijk wel van wegen de vele oplichtingspraktijken de laatste tijd. Maar mijn scepsis bleek ongegrond!!! In afwachting van de eventuele beloofde nazorg geef ik voorlopig vier sterren!

John

Wij hebben positieve ervaringen. Hetgeen geleverd is ( op sta stoel ) voldoet geheel aan onze verwachtingen

H.Berveling

Bijzonder prettig geholpen zowel door de verkoper die aan huis kwam als door de heren ( Mitchel en Thomas ) die de stoelen kwamen leveren.
De verkoper vertelde duidelijk wat alle mogelijkheden...
De verkoper vertelde duidelijk wat alle mogelijkheden waren , nam heel goed alle maten op en had alle tijd.
De heren die de stoelen kwamen leveren gingen heel voorzichtig met de meubelen om. Ook namen zij alle papieren afval mee. Ook zij vertelden heel duidelijk de werking van de stoelen.
Dus wij zijn bijzonder tevreden over Meubelzorg.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order!