Lucienne

Op de zaak netjes uitleg gekregen over de verschillende typen relax stoelen. Adviseur neemt de tijd voor je. Relax stoel netjes afgeleverd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u goede uitleg heeft gekregen en dat er de tijd voor u is genomen. Ik wens u nog veel plezier van uw order!
Team...

I.Sörensen

Leuk kontakt. Alleen een levertijd van drieeneenhalve maand is erg lang.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik snap inderdaad dat u de levertijd als lang beschouwt aangezien u met smart op uw order heeft gewacht. Het wachten wordt hopelijk beloond: u zit nu op een heerlijke... Hartelijk dank voor uw review: ik snap inderdaad dat u de levertijd als lang beschouwt aangezien u met smart op uw order heeft gewacht. Het wachten wordt hopelijk beloond: u zit nu op een heerlijke stoel die volledig op uw maten zijn gemaakt. Ik wens u nog veel plezier van uw order!

Langermans

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order!

lll

Laatst stoel gekocht

G van Kuik

Top

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order!

Derhaag

Goed advies en tijd genomen om ons te voorzien van juiste info.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: goed om te horen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order!

Hendrix M.

Zeer tevreden

Met vriendelijke groet ,

L Verveer

Levertijd was 4 weken later verder alles vlgs afspraak

Met vriendelijke groet ,

hazenberg deboer.

Slechte contact wegens terug betaling

C.Broere

De stoelen zijn goed, maar de garantietijd van 10 jaar in de reclame vind ik misleidend. We hebben de duurste stoelen uit de collectie ( en deze is groot)en 2 jaar garantie.Er zijn 2 modellen van... De stoelen zijn goed, maar de garantietijd van 10 jaar in de reclame vind ik misleidend. We hebben de duurste stoelen uit de collectie ( en deze is groot)en 2 jaar garantie.Er zijn 2 modellen van hout waar 10 jaar garantie op zit, maar deze zijn niet afgebeelden de reclamefolder. Stop met deze misleiding.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Op onze website staat bij elk model de garanties genoteerd. De garantie hangt af van de keuzes die u maakt (stof, leder et cetera). Ik wens u nog veel plezier van uw... Hartelijk dank voor uw review. Op onze website staat bij elk model de garanties genoteerd. De garantie hangt af van de keuzes die u maakt (stof, leder et cetera). Ik wens u nog veel plezier van uw order en mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken!