Kipmulder

Ik heb de relexfauteuil nog maar net. Ben nog wel wachtende op onderhoudsset voor het leer. Die hadden de afleveringsjongens niet bij zich, omdat ze een andere wagen hadden????? Zou nagestuurd... Ik heb de relexfauteuil nog maar net. Ben nog wel wachtende op onderhoudsset voor het leer. Die hadden de afleveringsjongens niet bij zich, omdat ze een andere wagen hadden????? Zou nagestuurd worden!!!
Dus actie!
Overige opmerking is:bijgeleverd boekje handleiding staat boordevol schrijf c.q. drukfouten. Slechte controle voor het uiteindelijke drukwerk. De inhoud van het boekje belooft niet veel goeds bij eventuele klachten. De klant maakt de fout, zij kunnen absoluut geen fout maken. Ik hoop niet dat ik in een positie kom dat dit gaat gebeuren.
Wachtende op de onderhoudsset voor het leer, die mij is toegezegd door jullie verkoper.
Met vriendelijke groet
A.M.Kipmulder, Vendelier 51, Heelsum, 6866EP

Geeft voo

Reactie Meubelzorg:

Beste meneer Kipmulder,
Beste meneer Kipmulder,
Allereerst hartelijk dank voor uw review. Wij gaan meteen kijken naar de handleiding want dat is natuurlijk niet de bedoeling. Verder heeft u een ledersoort uitgekozen waarbij een ledersetje niet van toepassing is: het ledersoort Nappa dient af te worden genomen met gedestilleerd water en een niet te natte, schone doek.
Ik wens u nog een fijne dag toe en mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen!

Vijfeijken

Zeer vriendelijk en klantgericht

Pastoor Th. van Ewijk

Opdracht heel correct af gehandeld en alle afspraken stipt op tijd na gekomen! Dus zeer tevreden!

Kuipers

Duidelijke uitleg
Niet opdringerig

jansen

Goede verkoper in udenhout. zeer slechte service

Enserink

Prettig geholpen bij de aankoop van makkelijke stoel. Goede aflevering, maar voor dat er geleverd werd duurde wel heel lang. Zou eind januari komen, maar het werd half maart.

Vangelder Honoré

Heel efficiënte en duidelijke uitleg en demonstratie , afspraken perfect na gekomen
bij bestelling en levering.

Gordon

Prima uitleg en persoonlijke aandacht.

van de Mheen

Prachtige stoel gekocht , maar wat nog geweldiger was ,dat we een leenstoel mochten gebruiken in de tijd dat de stoel gemaakt werd, ik had de stoel toen echt nodig , daarvoor onze hartelijke dank.