Prettige professionele medewerkers. Fijn om thuis proef te kunnen zitten in een uitgekozen model. Lange leertijd is minpuntje. Ook dat na bestelling en voor levering de prijs aanzienlijk...Prettige professionele medewerkers. Fijn om thuis proef te kunnen zitten in een uitgekozen model. Lange leertijd is minpuntje. Ook dat na bestelling en voor levering de prijs aanzienlijk lager was waarmee gecommuniceerd werd via de media en waar geen voordeel voor mij werd aangeboden vind ik erg jammer!
Mulder
P. Schaap
Vertegenwoordiger Daan wist alles duidelijk uit te leggen. Was heel beleefd en behulpzaam. Had een mooie stoel bij zich en die werd aangepast aan de persoon die hem nodig heeft. Hij gaf ons de...Vertegenwoordiger Daan wist alles duidelijk uit te leggen. Was heel beleefd en behulpzaam. Had een mooie stoel bij zich en die werd aangepast aan de persoon die hem nodig heeft. Hij gaf ons de ruimte om de keus te maken voor de aankoop van de stoel. Was prettig.
Loenders
Goede service
Wim Willemsen
Uitstekend Goede vertegenwoordigde verstand van zaken,zich in levende in de cliënt,Ruim Assortiment
A. Keijzers
Prima! Kwamen aan huis met stoel, die aangepast werd aan mijn lengte en smaak, qua kleur enz.
C.C. de Raadt
Een mooie showroom in Hoogland. Vriendelijk en deskundig personeel. Groot aanbod van verschillende artikelen. Achteraf vind ik de stoel veel te duur. Het is een mooie stoel, maar u adverteert...Een mooie showroom in Hoogland. Vriendelijk en deskundig personeel. Groot aanbod van verschillende artikelen. Achteraf vind ik de stoel veel te duur. Het is een mooie stoel, maar u adverteert met veel goedkopere. Echt, veel te duur. Ik durf de prijs aan niemand te noemen.
G.Korver
Fam Glissenaar
We hebben een aantal keren telefonisch contact gehad met de centrale receptie. Contact maken verliep redelijk vlot. WE werden vriendelijk en ter zake deskundig te woord gestaan. Gemaakte afspraken...We hebben een aantal keren telefonisch contact gehad met de centrale receptie. Contact maken verliep redelijk vlot. WE werden vriendelijk en ter zake deskundig te woord gestaan. Gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Ook in de winkel in Barendrecht zijn we vriendelijk en correct behandeld. Geen opdringerig gedoe gewoon alle mogelijkheden om tot een goede prijs te komen gezamenlijk bekeken. Bezorging en installatie van de meubels was correct, goede uitleg. Alle verpakkingsmaterialen werden door hen afgevoerd. Wij zijn zeer tevreden! En....... de stoelen zitten voortreffelijk. We zijn er blij mee