Goede uitleg, alleen meer uitleg over de werking van de bepaalde motors. wij hadden begrepen dat ook met een motor alle stnden konden worden gebruikt. aflevering keurig.
Noorland
Handig demonstratie aan huis,,!
Henk
Goed, vriendelijke bezorgers
Roland
Particulierq
Erg prettige ervarin
B van twist
Goed Alleen erg lange levertijd van 15 weken maar het was de moeite waard prima stoel van zeer goede kwaliteit ben er heel blij mee.
bak
Goede ontvangst en wemsen goed bespreekbaar
Jan Weijers
In winkel Udenhout zeer goed geholpen. Bij levering stoelen blijkt achteraf 1 stoel ca 4 cm te hoog Contact gezocht met Heerhugowaard. Na 6 wachtenden eindelijk aan de beurt werd ik er uit...In winkel Udenhout zeer goed geholpen. Bij levering stoelen blijkt achteraf 1 stoel ca 4 cm te hoog Contact gezocht met Heerhugowaard. Na 6 wachtenden eindelijk aan de beurt werd ik er uit gegooid tot 2x toe. Nu een contactformulier ingevuld, Bezorgers van destoelen hadden veel haast. Niet gevraagd om de stoel te passen, anders had bovenstaand euvel aan het licht gekomen. De winkel is ok. De nazorg tot nu toe zwaar onvoldoende.