Donkersloot

We hebben twee prachtige stoelen ontvangen helemaal op maat gemaakt .We zijn beiden 85jaar.
Dus s'avonds languit naar de
T.V.kijken. De service van het
Bedrijf is prima.Nellie...
Dus s'avonds languit naar de
T.V.kijken. De service van het
Bedrijf is prima.Nellie Donkersloot.

Jack Hoornweg

(Bewerkt)

Ik heb in 2020 een relaxtstoel gekocht voor € 3442,-. De stoel is nu kapot gegaan. Div. keren gebeld. Totaal meer dan 1 uur totaal.vandaag weer weer. Na een half uur werd door hen de verbinding... Ik heb in 2020 een relaxtstoel gekocht voor € 3442,-. De stoel is nu kapot gegaan. Div. keren gebeld. Totaal meer dan 1 uur totaal.vandaag weer weer. Na een half uur werd door hen de verbinding verbroken. Afgelopen maandag voor de eerste keer gebeld, dinsdag de 2e keer, steeds hetzelfde antwoord. Wij geven herdoopt aan de reparatie afdeling. Woensdag heb ik een mailtje gestuurd. Daarna werd ik gebeld. De verbinding werd gelijk verbroken. Gelijk terug gebeld. Kreeg gelijk de dame aan de telefoon. Had het idee dat dat expres werd gedaan. Ik werd vandaag gebeld dat ik nog 1 week moet wachten. Ik heb de stoel ivm mijn invaliditeit hard nodig.stoelen verken JA, service verlenen NEE

Vikram Girjasing

Carlo Rossi

Niet zo goed als het moet zijn

La Heijne

Na enige problemen alles netjes opgelost, nu helemaal tevreden!

Bennie Snoeks

De uitleg van de stoel was matig

M. Nienhuis

De verkoper heeft de hoogte van de stoel opgemeten. Dit is echter met schoenen aan gedaan. Meestal zit ik zonder schoenen op de stoel. Deze is nu te hoog en zit niet lekker. Ik vind dat de verkoper... De verkoper heeft de hoogte van de stoel opgemeten. Dit is echter met schoenen aan gedaan. Meestal zit ik zonder schoenen op de stoel. Deze is nu te hoog en zit niet lekker. Ik vind dat de verkoper Mij hierop had moet wijzen. Levering is redelijk op tijd geweest.

Bij levering geen kans om zetel/ afstandsbediening uit te testen. Relax zit niet zoals de testzetel en 2-zit was licht beschadigd. Service beneden alle peil.