Hebben met 1stoel nog problemen kunnen nog niet beoordelen
HAGEMAN
Men kwam toezeggingen per telefoon niet na bij proef zitten ik zal ja aanbevelen aan klikken omdat twijvel niet mogelijk is
Martien. VAn Leeuwen
Ik werd overrompeld en heb daardoor te snel de te dure aankoop gedaan. Ik heb er spijt van
Positief, de klant de ruimte geven wat de wensen zijn en daarbij soepel ondersteuning geven. De vervoerders waren rustig en correct in contact.
O. Maij
Ik kwam de winkel binnen en werd meteen geholpen door een vriendelijke verkoper. Na uitleg over de uitgekozen stoel, werd de koop gesloten. De stoel zou geleverd worden tussen 8 en 16 weken, en werd...Ik kwam de winkel binnen en werd meteen geholpen door een vriendelijke verkoper. Na uitleg over de uitgekozen stoel, werd de koop gesloten. De stoel zou geleverd worden tussen 8 en 16 weken, en werd geleverd in week 9. Was perfect in orde, ben heel tevreden.
G.Blaauwwiekel
Vriendelijk en behulpzaam
R. Croese
Vanaf aanvraag informatie tot levering afspraken correct nagekomen.
Zonneveld
Heel plezierig geholpen bij het uitkiezen van een stoel. Vakkundig en rustig advies. Stoel ziet er perfect en stijlvol uit. Zit heerlijk. Helaas bleek na een week dat er een...Heel plezierig geholpen bij het uitkiezen van een stoel. Vakkundig en rustig advies. Stoel ziet er perfect en stijlvol uit. Zit heerlijk. Helaas bleek na een week dat er een storing is in het onderdeel dat de afstandsbediening bestuurt. Dat wordt binnenkort verholpen.