14 mei een stoel besteld .op17 november een sta op stoel geleverd die ik niet besteld heb .dat is na 27 weken en niet tussen 8 en 16 weken zoals voorgesteld werd .uiteindelijk de stoel maar aanvaard...14 mei een stoel besteld .op17 november een sta op stoel geleverd die ik niet besteld heb .dat is na 27 weken en niet tussen 8 en 16 weken zoals voorgesteld werd .uiteindelijk de stoel maar aanvaard heb nu lang genoeg gewacht
CE.VERWEIJ
Tevrede
c vanRigteren
Ik ben goed geholpen en ben zeer tevreden
V d Hulst
Correct
Jannink
Prettig
Van der Meijden
Prima service, geen broodje aap verhaal. Verkoper deskundig en wist overal een antwoord op. Oude stoel ingeleverd en kreeg meer dan ik er voor had gehoopt. Stoel op exacte datum geleverd en goede...Prima service, geen broodje aap verhaal. Verkoper deskundig en wist overal een antwoord op. Oude stoel ingeleverd en kreeg meer dan ik er voor had gehoopt. Stoel op exacte datum geleverd en goede uitleg gehad van bezorger en nam daar alle tijd voor. Chapeau daar kan een ander bedrijf leering uit trekken.
Lenie Klink
Goede service
Emmy Commandeur
Zowel de verkoper als de bezorgers waren aardig en vriendelijk, was niks mis mee.
Kunenborg
Goed, nadat ze de goeie stoel uit de auto viste!
C.c.de Raadt
Advertentie in de Gooi en Eemlander gelezen. Een mooi bedrijf. Grote keuze. Veel parkeerruimte. Fijne en deskundige verkoper. Zeer vakkundig. Persoonlijke benadering. Alle tijd voor mij. Nu...Advertentie in de Gooi en Eemlander gelezen. Een mooi bedrijf. Grote keuze. Veel parkeerruimte. Fijne en deskundige verkoper. Zeer vakkundig. Persoonlijke benadering. Alle tijd voor mij. Nu geduld voordat mijn nieuwe aankoop in mijn huis wordt geplaatst. Ik ben zeer tevreden over Meubelzorg.