De rugleuning van de stoel bestaat uit twee delen, waarvan de ene helft er prima uitzien. De andere helft zit vol met plooien. Dit hebben we gelijk gemeld aan de bezorger.volgens hem trekt het...De rugleuning van de stoel bestaat uit twee delen, waarvan de ene helft er prima uitzien. De andere helft zit vol met plooien. Dit hebben we gelijk gemeld aan de bezorger.volgens hem trekt het vanzelf wel weg. Niet dus. Het is storend om zo naar de stoel te kijken.kunt u hier iets aan doen? Voor zo’n dure stoel is dit wel teleurstellend. Hoor graag van u wat er aan te doen is.
Meubelzorg
(Bewerkt)
Verwijderd
Smink
J.Stofregen
Stoel gekocht in Barendrecht. Ik beslis nooit direct bij een wat duurdere aankoop. Hier goed geïnformeerd en een goed gevoel over de verkoper hebbende te weten, geen druk, al mijn vragen beantwoord...Stoel gekocht in Barendrecht. Ik beslis nooit direct bij een wat duurdere aankoop. Hier goed geïnformeerd en een goed gevoel over de verkoper hebbende te weten, geen druk, al mijn vragen beantwoord en dus toch met vertrouwen een handtekening gezet. Stoel inmiddels geleverd ruim binnen de afgesproken levertijd. Kortom, prima zaak om een goede stoel te kopen.
wentink
Prima service.
Eman
Ervaren verkopers. Relaxstoelen zijn vakkundig gemaakt. De levertijd binnen het gestelde termijn. Prima bedrijf