Jorritsma

Zowel het uitzoeken thuis als het afleveren werd uitstekend verzorgd

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: fijn om te lezen dat u een fijne ervaring bij ons heeft gehad!

Goed georganiseerd

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u zo tevreden bent, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Hormes

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wij wensen u nog veel zitplezier toe!

Henk.v.Dijk

Bestelde 2 stoelen uitstekend afgeleverd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat u de levering uitstekend heeft ervaren!

C.N Teunisse

Goede service

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: hier doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag verder!

M. van Amstel

Jeroen heeft mijn vrouw en mij uitstekend geholpen en geadviseerd. Inmiddels is de stoel geleverd en voldoet aan alle eisen en afspraken die erover zijn gemaakt. We zijn heel tevreden en willen onze... Jeroen heeft mijn vrouw en mij uitstekend geholpen en geadviseerd. Inmiddels is de stoel geleverd en voldoet aan alle eisen en afspraken die erover zijn gemaakt. We zijn heel tevreden en willen onze dank en complimenten met name aan Jeroen geven.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent met ons en onze adviseur Jeroen! Ook fijn om te lezen dat de stoel u goed bevalt! Wij wensen u nog veel zit plezier toe!

M. Bakker

Nette verkoop, goed aangemeten stoel. Levertijd zoals toegezegd bij de verkoop. Op het klantportaal staat echter doorlopend een verkeerde leverdatum.
Teleurstellend is de uitgebreide...
Teleurstellend is de uitgebreide beschrijving waarin uiteen gezet wordt wat allemaal niet onder de garantie van 2 jaar valt. Bij andere meubelzaken wordt langer garantie gegeven zonder al deze beperkingen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat u een goede stoel heeft.
Mocht u nog vragen hebben over de garantie kunt u altijd contact opnemen met 085-065 52 92.

Annemie Mawhin

Super!

j.commandeur

Afgelopen vrijdag geleverd,besteld op 31 juli 2023

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!

Mister-Ed

Levering correct