Goede en prettige ervaring . Ik miste wel een omschrijving mbt onderhoud van het meubel. Een creme of spray was welkom geweest.
Caroline
Bestelbon ingediend, voorschot betaald en niets meer van gehoord!!!!!
JAN HANEVEIR
Zeer tevreden!
Hanneke Danenberg
Zeer matig
Fam. van deer Linden
Tijdens het verkoopgesprek verliep het contact naar tevredenheid, maar bij aflevering van de stoelen die wij hadden besteld kregen we te maken met bezorgers die zo lomp en onbeholpen waren zoals wij...Tijdens het verkoopgesprek verliep het contact naar tevredenheid, maar bij aflevering van de stoelen die wij hadden besteld kregen we te maken met bezorgers die zo lomp en onbeholpen waren zoals wij in ons 75-jarige leven nog nooit hadden meegemaakt. Hoewel de afspraak met uw bedrijf was gemaakt (telefonisch bij aankondiging van de aanstaande aflevering) dat wij per bank op dezelfde dag zouden overmaken werden wij min of meer gedwongen dit ter plekke en wel onmiddellijk te doen anders zou men 'de stoelen mee terug nemen'. U had al ervaring met onze betalingswijze na het overmaken van de aanbetaling, dus er was geen enkele reden ons zo te behandelen. Dit werd wel zo bot verteld dat we uitermate ontevreden waren over de afhandeling / aflevering. De bezorgers zijn een antireclame voor uw bedrijf! Daarom kunnen wij uw bedrijf niet positief aanbevelen.
Jan W
Klacht wordt niet afgehandeld. We worden aan het lijntje gehouden
vander Wel
A. Mulder_brandt
Weet het nog niet want ik heb nog geen stoel ONTVANGEN .