fam.Kuijpers

Goede ervaring, alles was zorgvuldig verpakt, beleefd personeel

Meubelzorg

Goede service

Irene

Het heeft even geduurd maar nu de stoel er is ben ik er blij mee.

Bracke JM

De levering gebeurde door één enkele persoon daar waar beloofd was dat er een extra man zou meekomen om de te smalle deur weg te nemen. Gelukkig was dit werkje vooraf door mijn schoonbroer gebeurd,... De levering gebeurde door één enkele persoon daar waar beloofd was dat er een extra man zou meekomen om de te smalle deur weg te nemen. Gelukkig was dit werkje vooraf door mijn schoonbroer gebeurd, anders kon de relax nooit in de living afgeleverd worden.

Dobber

Er wordt een vrijblijvende demonstratie aan huis aangeboden. Maar vond de vertegenwoordiger wel erg opdringerig en weinig vrijblijvends aan. Zelfs wantrouwig. Je moet wel stevig in je schoenen staan... Er wordt een vrijblijvende demonstratie aan huis aangeboden. Maar vond de vertegenwoordiger wel erg opdringerig en weinig vrijblijvends aan. Zelfs wantrouwig. Je moet wel stevig in je schoenen staan om dit te kunnen weerstaan en je eigen koers te volgen. Neemt niet weg dat we wel blij zijn met de stoelen

Guus Morelis

Duidelijk en overzichtelijk, prima service

Schmitz

(Bewerkt)

Matig, het onderhandelen over de prijs viel tegen

C.j.witziers

Een prima bedrijf. Als er telefonisch contact is, werd altijd woord gehouden. Werkt elk bedrijf maar zo. Bij aflevering van de producten prima personeel. Een dikke pluim.

Berg

Mooie stoel hier vandaan zit fantastisch! Bezorging ging goed en snel.