Het is vreemd dat er zoveel onderhandeling over de prijs mogelijk is. Dit geeft het onzekere gevoel dat je te veel betaalt. Hoe ver moet je gaan als de eerste koopsom meteen sterk naar beneden gaat...Het is vreemd dat er zoveel onderhandeling over de prijs mogelijk is. Dit geeft het onzekere gevoel dat je te veel betaalt. Hoe ver moet je gaan als de eerste koopsom meteen sterk naar beneden gaat en je daarna ook nog kunt onderhandelen. Gaat dit ten koste van de kwaliteit ( van het leer, de motor, de service)? Ik zal mijn omgeving hiervoor wel waarschuwen. Aanbevelen om dit bedrijf mee te nemen in overwegingen, ja, maar ik geef zelden een advies om iets definitief te doen. Dat is ieders eigen keuze en risico. Cijfer een 7, maar omdat de keuze is 3 of 4 sterren en ik 4 te veel vind, worden het er 3.
Stevelmans
Vakkundig personeel. Verder weinig van te zeggen. De reclame is overdreven. De korting is al in de prijs verwerkt.
verboom -kats
Asc Verstappen
Hierbij mijn mening over Meubelzorg mooie stoelen mooi materiaal maar over de service heb ik een puntje meneer komt in de tijd die afgesproken is komt binnen en heeft geen materiaal bij zich wel...Hierbij mijn mening over Meubelzorg mooie stoelen mooi materiaal maar over de service heb ik een puntje meneer komt in de tijd die afgesproken is komt binnen en heeft geen materiaal bij zich wel 2pootjes met schroeven of ik een schroevendraaier heb dat heb ik maar de schroeven die hij mee heeft zijn te lang of ik een boormachine heb dat heb ik en zo geprobeerd om het pootje vast te zetten wat niet lukt heb gezegd zet het wieltje er maar weer op en een andere afspraak en dan wel met 4 pootjes en passende schroeven verder ben ik tevreden en hoop ik dat dit word opgelost
hans
Weinig flexibel in afspreken. Batterij niet 100 pct opgeladen.
Wij hebben inmiddels 1 maand kunnen genieten van onze 2 nieuwe stoelen en zijn erg tevreden. De service (o.a het opmeten en de oplevering) was heel zorvuldig en netjes gedaan. Wel hebben we de...Wij hebben inmiddels 1 maand kunnen genieten van onze 2 nieuwe stoelen en zijn erg tevreden. De service (o.a het opmeten en de oplevering) was heel zorvuldig en netjes gedaan. Wel hebben we de eerst 2 weken nog een beetje moeten wennen aan de nieuwe zithouding. Inmiddels is dit helemaal in orde.