Mevrouw Janssen van Rens

Goede uitleg in de winkel gekregen. Maar de bezorgers die de stoel kwamen afleveren hebben geen uitleg meer gegeven over de bediening van de stoel alleen verteld hoe de oplader werkte en hoe deze... Goede uitleg in de winkel gekregen. Maar de bezorgers die de stoel kwamen afleveren hebben geen uitleg meer gegeven over de bediening van de stoel alleen verteld hoe de oplader werkte en hoe deze opgeladen moest worden dat vonden wij wel een beetje jammer

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: Fijn om te lezen dat u in de winkel goed bent geholpen door mijn collega's. Wat jammer om te lezen dat de bezorgers weinig uitleg hebben gegeven over de bediening.... Hartelijke dank voor uw review: Fijn om te lezen dat u in de winkel goed bent geholpen door mijn collega's. Wat jammer om te lezen dat de bezorgers weinig uitleg hebben gegeven over de bediening. Voor uitleg over de stoel kunt ons serviceafdeling altijd bereiken op ons telefoonnummer 085-0655292! We wensen u veel zitplezier.

Kwakkernaat

Prettige bediening en adviezen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw aankoop en de door ons gegeven adviezen. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Mevrouw Mol-Jongeling

Goed en fijn geholpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u zo tevreden bent, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Kuijl

Nvt

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review!

Paalman

Goed advies

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat u goed geadviseerd bent, wij wensen u veel zitplezier toe!

V

Perfect

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wij wensen u nog veel zitplezier toe!

Van Ierland

Heel vriendelijk en goed geholpen

De Pauw Martine

Zeer goed

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit mooie cijfer!
Fijn te lezen dat alles goed verlopen is en dat u tevreden bent.
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten,...
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Fijn te lezen dat alles goed verlopen is en dat u tevreden bent.
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België

Mevr.E.Kettmann-Wagenaar

De demonstratie was prima,echter aan gegeven dat de korting van 2200 euro GEEN korting was. Dit waren extra onderdelen 3 die ik NIET wilde hebben bij deze relax stoel. Zoals extra motor... De demonstratie was prima,echter aan gegeven dat de korting van 2200 euro GEEN korting was. Dit waren extra onderdelen 3 die ik NIET wilde hebben bij deze relax stoel. Zoals extra motor verwarming,massage, USB ingang.Dit ook in telefoon gesprek en mail aan gegeven. Dus de inruil van oud fauteuil max 500 in meubelgids niet gekregen.Dit is dus zeker niet correct en zie nogmaals graag 1 tegemoetkoming tegemoet.
Ook dit weer bij de nette bezorger aan gekaart.Verder is de kleur stoel en stoel op zich prima in orde en vroeger dan verwacht bezorgd,Echter voor uw bedrijf Meubelzorg geen goede reclame door mij geen inruil korting te geven zoals beloofd achterin de prospectus ,Graag uw speciale aandacht, En zeker bij aanbeveling uw bedrijf

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wat jammer om te lezen dat u dit zo heeft ervaring! U kunt ons altijd bereiken op ons telefoonnumer 085-0655292!

Vredenbregt

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen! wij wensen u veel zitplezier toe!