H J Jonker

Komen de afspraken na. Zijn vriendelijk en leggen alles goed uit. Dat geld voor het showroompersonen, de monters die de bankstel in elkaar hebben gezet.gaan zo door

Wit f.g.

Goed geholpen en ruim de tijd gekregen om een keuze te maken. Bij levering een o i. fout geconstateerd. Dit gemeld. Is in behandeling . Duurt wel lang.

Weeder

Twee irritaties, t.w. 1. de vertegenwoordiger was zeer opdringend om tr " sco?en" 2.. We kegen €500,00 8inruil per stoel terrwijl ü op d8t oment met €1000,00 adverteerd..De stoelen prma en naar... Twee irritaties, t.w. 1. de vertegenwoordiger was zeer opdringend om tr " sco?en" 2.. We kegen €500,00 8inruil per stoel terrwijl ü op d8t oment met €1000,00 adverteerd..De stoelen prma en naar tevredenheid. Maar voorr mij ?een positive ervaring.

m van lenten

Netjes geholpen levering goed en oude stoel meegenomen

D.J.Wansing

De kopie van de koopovereenkomst was onleesbaar, dit aan de verkoper gemeld die zij het maar een kopie, dat viel me tegen deze reactie. Kon niet nalezen wat ik had gekocht.

Hans en Tinie

Zeer goed bedrijf

Y.Leenheer

Wij zijn heel prettig en professioneel geholpen bij het uitzoeken van een stoel voor mijn oma. Ook nog snel geleverd. Nog hartelijk dank ?

Van den Berg

Kwaliteit goed geregeld en fijne zaak!

Henk

Goed product, goed contact