Vriendelijke en rustige uitleg en verklaringen van de relexstoelen. Wij zijn zeer tevreden over Jan Couwenberg. De wijze waarop hij ons te wootd stond sprak ons erg goed aan. Hij had oog voor...Vriendelijke en rustige uitleg en verklaringen van de relexstoelen. Wij zijn zeer tevreden over Jan Couwenberg. De wijze waarop hij ons te wootd stond sprak ons erg goed aan. Hij had oog voor onze wensen en wist die op juiste wijze te benaderen. Verder zijn wij zeer tevreden over de stoel en ook de levering was snel en goed.
C.N.R. Majoor en/of Mevrouw R. Majoor-Poort
Onze ervaringen met Meubelzorg zijn goed, vriendelijke bediening, vakkundig personeel Aflevering meubels goed. Geleverde meubels voldoen volledig aan onze verwachtingen.
nootenboom-jongbloed
H kasper
Positief
nvt
Net en vriendelijk personeel.
Meubelzorg
Zeer goede ervaring met deze firma werd goed geholpen en werd op tijd geleverd toppie firma
Van kuyk
Goede ervaring, ging iets mis maar snel opgelost.
Fam.peeters
In één woord super
T.Verhoeff
Gisteren2 stoelen afgeleverd.Geen handleiding, geen instructie. Geeft, zzeker bij afstandbediening , problemen.