Service aan huis was wel prettig alleen moesten we te vlug tekenen zonder tijd om na te denken. In ons geval heb ik dat als zeer onprettig gevonden omdat mijn man net de chemotherapie achter de rug...Service aan huis was wel prettig alleen moesten we te vlug tekenen zonder tijd om na te denken. In ons geval heb ik dat als zeer onprettig gevonden omdat mijn man net de chemotherapie achter de rug had na zijn operatie aan een hersentumor. Zelf had hij de stoelen 10sec. gezien. Het was een dure aankoop en om dan zo aandringen om te tekenen vond ik niet goed. Hij kon dit niet overzien. Verder word je ook niet op de hoogte gehouden hoe dit in zijn werk gaat met stoelen op maat. Ook vind ik dat je de keuze moet kunnen maken of je de stoelen met of zonder kabels wilt hebben. Wij hebben ze met kabel en dat is in de praktijk niet handig. Wel moet ik toegeven dat de stoelen en de bank prettig zitten. Dit is dan weer een groot pluspunt.
Liesbeth
Opdringerige en onbetrouwbare verkoper! Ivm een operatie en zwakkere lichamelijke gezondheid had ik snel een sta-op-stoel nodig. Ik vroeg daarom een folder aan en toen ik de folder nog niet...Opdringerige en onbetrouwbare verkoper! Ivm een operatie en zwakkere lichamelijke gezondheid had ik snel een sta-op-stoel nodig. Ik vroeg daarom een folder aan en toen ik de folder nog niet eens thuis had ontvangen werd ik al gebeld door Meubelzorg dat er een verkoper de dag erop bij mij langs kon komen. Die verkoper had zodra hij binnen was zelf al een stoel voor mij uitgezocht. Alles was zo goed, niemand beter. Heel opdringerig. In de folder stond, ik citeer: “verscheidenheid aan stoelen bij je thuis”. Ik vroeg de verkoper daarom ook om meer / andere stoelen te zien of te proberen, maar de verkoper praatte daar overheen en nam geen enkel initiatief om meer stoelen uit zijn bus te halen.
De levertijd zou meer als 8 weken zijn, maar aangezien ik aangaf dat ik daar niet op kon wachten, zou de oplevering ineens maar 4 weken zijn. Ik werd suf gepraat en heb uiteindelijk vol vertrouwen getekend. Achteraf gezien maakte de verkoper misbruik van mijn kwetsbaarheid. De andere dag keek mijn zoon op de orderbon en bleek er toch als levertijd 8 tot 16 weken te zijn ingevuld. Mijn vertrouwen was flink geschaad en heb gelijk een aangetekende brief gestuurd om de koopovereenkomst te ontbinden. Ik werd als reactie daarop gebeld dat ik niet van het contract af kon komen en toch nog de helft van de aankoopsom zou moeten betalen en de 500 euro voorschot (die ik al had betaald) niet terug zou ontvangen.
Uiteindelijk na veel toestanden, telefoontjes en brief- en mail-contact heen en weer en ook zelfs nog inschakeling van een advocaat, zijn we eraan uitgekomen dat ik niets meer verschuldigd ben, maar ben nu helaas wel mijn aanbetaling kwijt. En heel deze kwestie heeft mij veel stress opgeleverd.
CARREE
Het is voor mensen die niet naar een winkel kunnen fijn maar ik heb spijt dat ik niet verder gekeken heb
Familie Raaijmakers
Zeer slecht. Na verschillende klachten over onze niet werkende stoel is deze op 3 juni opgehaald . Na verschillende telefoontjes nog steeds geen reactie . We wachten af en hopen dat de stoel snel...Zeer slecht. Na verschillende klachten over onze niet werkende stoel is deze op 3 juni opgehaald . Na verschillende telefoontjes nog steeds geen reactie . We wachten af en hopen dat de stoel snel terugkomt . Ik zou nooit meer een stoel kopen bin dit bedrijf .
Glerum
Wij zijn tevreden met de aankoop en bezorging van de stoelen.
J.M.W. van Achthoven
Stoel kraakt en een vreselijk geluid zit nog steeds op een monteur te wachten