Lang gewacht , maar nu zit ik prima in mijn nieuwe stoel. Vond het een fijne service , dat ik zolang een leen stoel kreeg.
Schoute
van Duijnen
Geen aanmerkingen. GOED
J. Luk
Goed gehopenj?
Beukema
Bezoek aan huis en aflevering product correct. Achteraf had ik een nauwkeuriger opmeten van mijn lengte in relatie tot de stoelhoogte/diepte op prijs gesteld. Oncomfortabel in de rug. Kan ook komen...Bezoek aan huis en aflevering product correct. Achteraf had ik een nauwkeuriger opmeten van mijn lengte in relatie tot de stoelhoogte/diepte op prijs gesteld. Oncomfortabel in de rug. Kan ook komen van de naad in het midden ( richel van leer)
Gross
Mijn dementerende vader moest ter plaatse pinnen terwijl de stoel al betaald was. Zijn pasje blokkeerde omdat hij de pincode niet wist.
A.van Dijke
Teleurstellend vanaf het begin. Stoel zit niet lekker over gebeld ze hebben het te druk om terug te bellen heb mail gestuurd, wacht af of er iets mee gedaan wordt. Heb je een vreselijke dure stoel...Teleurstellend vanaf het begin. Stoel zit niet lekker over gebeld ze hebben het te druk om terug te bellen heb mail gestuurd, wacht af of er iets mee gedaan wordt. Heb je een vreselijke dure stoel en zit hij ook nog niet lekker.
Meuleman
Op een zeer deskundige en correcte...Afgelopen vrijdag 30 juli 2021 bij Meubelzorg Barendrecht een relaxstoel gekocht. Volop keus en 2 prima verkopers aanwezig in een royaal opgezette zaak.
Op een zeer deskundige en correcte manier geinformeerd en geadviseerd door hele aardige verkoper ( Kevin) die alle tijd voor ons nam. Iedere verkoper zou een voorbeeld aan deze man kunnen nemen: rustig, deskundig, informatief en meedenkend.
Wij gingen dik tevreden de deur uit en zijn nu in afwachting van bezorging van onze nieuwe aanwinst. Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen bij onze familie/ kennissen.
P.verburgh
Zeer goed, snelle service..
M. van Werffen
Zeer tevreden met mijn nieuwe meubels! De adviseur heeft me goed geholpen met de keuze nog nooit zo lekker gezeten.