E.Kuper

Héél vriendelijk maar de kleuren zijn héél anders in de showroom dan toen ze werden afgeleverd vanwege de lampen???
Nu pasten onze bank er niet meer bij. Maar kwaliteit stoelen geweldig.

J. van Capelleveen

De stoelen worden ook echt geleverd zoals besteld. Onze ervaring met Meubelzorg zijn zeker positief. Goede uitleg van de mogelijkheden, zodat de klant de stoel koopt die zij wenst.
De stoelen worden ook echt geleverd zoals besteld.
Vertegenwoordiger en bezorgers zijn correct na de klanten toe.
Minpuntje: vertegenwoordiger kan jou weinig verschillende stoelen laten zien. Showauto aan de kleine kant.

Nic. van der Noll

Afspraken netjes nagekomen, product niet zo verfijnd als op de tv-reclame wordt gesuggereerd , moet nog even wennen aan andere zithouding.

F. Molenkamp

Keurige levering. Er was iets niet goed gegaan wat betreft de pootjes. Rol I.P.V vaste. Dit is binnen 3 dagen aan huis gecorrigeerd. Ook een tijdelijke leenstoel gehad toen ik een aantal weken moest... Keurige levering. Er was iets niet goed gegaan wat betreft de pootjes. Rol I.P.V vaste. Dit is binnen 3 dagen aan huis gecorrigeerd. Ook een tijdelijke leenstoel gehad toen ik een aantal weken moest wachten op mijn eigen staopstoel. Ik ben zeer tevreden over de hele gang van zaken.

Marion van Dijk

Helemaal gweldig

Blom

Goede serves en be hulp zaam

geen bedrijf

Levertijd wel erg lang verder prima

J. Brouns

Ervaring was goed, geen rare dingen meegemaakt.

de waele

Vriendelijk goede aflevering