Ben zeer tevreden over de behandeling in uw vestiging te Heerhugowaard en de aflevering van de stoel dinsdag j.l.
H.W.C. Heijnen
Goed, doch een levering conform afspraak heb ik nog niet mogen ontvangen. Ik hoop dat ik het spoedig tegemoet kan zien!
Ruizendaal
Zeer goede voorlichting en snelle levering
Taal-Kershof
Hele goede ervaring
Hermsen
Een goede ervaring met mantelzorg.
Groen
Aardige en vriendelijke mensen en begripvol
Particulieren
Ik vind bij Meubelzorg goeie service cijfer 10
Eerens
Prima, makkelijk benaderbaar, duidelijke afspraken, komen afspraken na.
van Kuijen
Via Internet, de goed doordachte brochure aangevraagd. Bekeken en de prijzen zijn, vanaf Een demo aangevraagd op een andere locatie. Vakkundig jong personeel, met humor. Bij de...Via Internet, de goed doordachte brochure aangevraagd. Bekeken en de prijzen zijn, vanaf Een demo aangevraagd op een andere locatie. Vakkundig jong personeel, met humor. Bij de prijs, komt echter het een en ander bij. Wat ik niet in de brochure terug vindt. Na een onderhandeling, de prijs afgesproken, Zelfs met een betaling regeling, waarvan ik geen gebruik van heb gemaakt. Na ondertekening, was het copy slecht te lezen, Na een dikke week, heb ik de firma telefonisch verzocht een goed leesbaar, exemplaar toe te zenden. Dacht dat dit gebruikelijk was. Levertijd 10 tot 18 weken. Na geruime tijd, telefonisch benaderd voor plaatsing stoel. Op gestelde datum en tijd, werd de stoel geleverd, dzv. 2 jonge medewerkers. zorgvuldig uitgepakt en een demo gegeven. Alles geïnstalleerd en binnen 10 minuten , na betaling rest bedrag, verlieten ze weer het pand, met medeneming van oude stoel. De stoel is compleet, met juiste kleur, leer en motoren. Fijne samenwerking.