Heel goed bedrijf ze komen aan huis om te meten en de stoelen om in te gaan zitten .netjes afgeleverd niks te klagen top.
Lemmers
Goede presentatie, zeer tijdige levering, goed instructie
Heinle
Top service!
Van Balen
Meubelzorg Barendrecht heeft ons goed geadviseerd en geleverd wat we hebben besteld. We zijn er zeer tevreden mee.
j de vries lentsch
In eerste instantie slecht. Geleverde vervangende stoel defect. Kennelijk geen check op deugdelijkheid voorafgaand aan het transport naar de klant.
T.Greten
Beschrijving van elec: stoel goed, maar handmatige stoel had de beste man niet bij zich met proef zitten en die valt tegen met zitten. De handmatige stoel kan niet ver naar achteren om goed relax te...Beschrijving van elec: stoel goed, maar handmatige stoel had de beste man niet bij zich met proef zitten en die valt tegen met zitten. De handmatige stoel kan niet ver naar achteren om goed relax te kunnen zitten of te relaxen.Jammer van deze stoel.
Nga.Arkesteijn
Goeie ervaring , aflevering eerder dan we verwachten.
stuivenvolt
Prima begeleiding voor de koop en perfecte levering binnen de afgesproken tijd
Schijff
Vriendelijke medewerkers. Wel voel ik me niet prettig met de vanaf prijs die gemeld wordt. Het prijsverschil tussen de stoel die je op het plaatje ziet, prijs die dan gemeld en de werkelijke prijs...Vriendelijke medewerkers. Wel voel ik me niet prettig met de vanaf prijs die gemeld wordt. Het prijsverschil tussen de stoel die je op het plaatje ziet, prijs die dan gemeld en de werkelijke prijs is echt schrikbarend verschillend.
J.Persons
Ik ben bij de aankoop wat overrompelt door de verkoper,waardoor de stoel duurder uitviel dan ik wilde uitgeven.