ALLES LIEP MIS! Verkoper Daan kwam, in tegenstelling tot met wat er telefonisch was beloofd, met de verkeerde stoel, oa zonder kantelstand. Hij heeft ons verkeerde info gegeven oa over de...ALLES LIEP MIS! Verkoper Daan kwam, in tegenstelling tot met wat er telefonisch was beloofd, met de verkeerde stoel, oa zonder kantelstand. Hij heeft ons verkeerde info gegeven oa over de garantie. Hij zei, dat Meubelzorg wat hoger in prijs was, maar daarvoor onbeperkte garantie gaf in tegenstelling tot de concurrenten. Wat later niet waar bleek, maar voor ons wel de reden om bij hun te kopen. Hij had op de bestelbon geen accu gezet, in tegenstelling tot metwas afgesproken. Later zei hij: u vond een accu te duur. Onzin. Meteen volgende dag gereclameerd, maar we kwamen niet tot overeenstemming. Verkoper had helaas verkeerde info gegeven, had niet gemogen, werd gezegd. Ik had immers getekend? Er was ons een leenstoel beloofd. Er is 1 keer gebeld voor een bezorgafspraak. Die kwam ons niet uit. Dus.... de leenstoel verviel, misschien een andere keer weer. Voor bezorging van de bestelde stoel kwam ons die dag niet uit, andere datum afspreken was niet meteen mogelijk. We bellen wel met een nieuwe datum. En dat voor een stoel van ruim €3000! Nu is de stoel geleverd. Verkeerde stoel, hij heeft armleuningen, die we destijds niet bestelbaar waren, andere rugleuning en ondanks zg op maat gemaakt 6 cm te ondiep en 3cm te laag. Meteen gemaild hierover. Kort berichtje terug: er komt zou zo snel mogelijk een servicemonteur komen. Dit is een week geleden, niks meer gehoord. Uiteindelijk is er een servicemonteur gekomen en werden de verkeerde maten bevestigd. Toen kwam er weer een adviseur, die wel terzake kundig was en het bleek dat de eerste echt alles fout had voorgelicht . Nu alle maten weer op genomen en we krijgen nu hopelijk de goede stoel met de goede maten. Hopelijk eind goed al goed, want de stoel op zich is een fijne stoel.
Haasdijk
Prima service en levering van mijn stoel
Elizabeth
Onze ervaring met meubelzorg is positief. Keurig binnen de afgesproken termijn geleverd. Vriendelijk geholpen en afgeleverd.