Aad Reurings

We zochten een betaalbare stoel waar het zitcomfort optimaal. Met een dagje ouder is een goede zithouding van groter belang.
Zowel het aanmeten van de stoelen als het advies voor een passende...
Zowel het aanmeten van de stoelen als het advies voor een passende stoel maar ook de keuze van het type stoel, leuning en voet waren zeer goed er ruim.
Bij levering die ruim binnen de afgesproken termijn viel was het stuk nazorg meer als goed. Beide stoelen werden netjes op de gewenste plaats gezet en een ruime uitleg over de bediening (die weer simpel is) maakte ook de levering weer TOP. Al met al een zeer tevreden klant.

Antonius

Goed advies gehad en prachtige stoel ontvangen. Korting bedingen heeft zin!

J IMMERS

Geeft goed advies aan klant Gijn dat ze met stoelen aan huis komen

Van der Wilt

In december in de winkel geweest voor een sta op stoel. Heel goed ontvangen, er was alle tijd om de juiste stoel samen te stellen. Deskundig advies.
Er was een ruime levertijd, maar dat wisten...
Er was een ruime levertijd, maar dat wisten we. Vorige week is de stoel afgeleverd. en de oude werd meegenomen.
Voldoet aan verwachtingen, is een fijne stoel.
Enig 'minpuntje': Er zat geen onderhoudsadvies bij. Zo'n dure stoel wil je graag goed onderhouden, dan kon daar wel een boekje bij geleverd worden!

Joan Kunst - Steygerwalt

Zeer prettige ervaring, toen de medewerker van jullie bij ons thuis kwam, goed geïnformeerd. Heeft relaxfauteuils laten zien en wat de mogelijkheden zijn. Heb nu mooie “ latte” leren relaxfauteuil... Zeer prettige ervaring, toen de medewerker van jullie bij ons thuis kwam, goed geïnformeerd. Heeft relaxfauteuils laten zien en wat de mogelijkheden zijn. Heb nu mooie “ latte” leren relaxfauteuil en idem 2 persoonsbankjes . Vond het ook fijn dat toen de bankjes en stoel gebracht werden ,dat ze zoals afgesproken onze oude banken meenamen. Zodat wij meteen onze nieuwe aankopen konden installeren. Kortom uiterst tevreden en alles zit heerlijk .

A. Aries

Een uitstekende ervaring.

M. Makkary

Ik ben Jan (Heerhugowaard) ongelofelijk dankbaar en heb ontzettend veel respect naar hem en zijn team. Ik kreeg alle aandacht en ruimte om rustig een goede sta-op fauteuil uit te zoeken. Jan heeft... Ik ben Jan (Heerhugowaard) ongelofelijk dankbaar en heb ontzettend veel respect naar hem en zijn team. Ik kreeg alle aandacht en ruimte om rustig een goede sta-op fauteuil uit te zoeken. Jan heeft de tijd genomen om mij uitgebreid te adviseren en mijn vragen te beantwoorden. Ik noem mijn nieuwe fauteuil, mijn troon want ik ben echt als een koningin behandeld door Jan, zijn team en de 2 jongemannen die mijn stoel hebben bezorgd en geïnstalleerd. En elke keer als ik in mijn mooie sta-op stoel zit dan voel ik mij weer enorm dankbaar. Was ik rijk geweest, dan had ik Jan en z'n team in mijn testament gezet ?

elly Bruil-Schier

Fl van der weide

Prima geregeld.

Frans Rietveld

Goede presentatie en opmeten van de gewenste stoel. Het personeel is heel vriendelijk.