Goede service goede uitleg ben er erg tevreden mee
van Ham
Zeer goed
De Groot
Prachtige stoelen, snelle levering en zeer vriendelijke medewerkers.
Eddie
Fijne op maat gemaakte Relax fauteule geleverd gekregen door meubelzorg. Geheel conform afspraak geleverd en eerder dan verwacht in huis!
Meggelen
Keurige info over de div stoelen en mogelijkheden , en rekening houdend met je persoonlijke klachten
I. Mastenbroek
Professioneel, en deskundig advies. Alle tijd voor proefzitten en vragen stellen. Ook de bezorging 7 weken later prima geregeld.
J.Bouma
In eerste instantie prettig. service tot nu slecht
NA Jacobs
Vakkundig
Jaap Duijn
Topservice, heel vriendelijk persoon die aan huis kwam, door de corona, waren de zaken gesloten, de jongeman was duidelijk en lag alles goed uit, ik kon de relaxstoel ter plekke bekijken en proberen...Topservice, heel vriendelijk persoon die aan huis kwam, door de corona, waren de zaken gesloten, de jongeman was duidelijk en lag alles goed uit, ik kon de relaxstoel ter plekke bekijken en proberen of de maat en alles naar zijn zin was, m'n vrouw heeft een bijpassende bank uitgekozen ( kon ik niet proberen). maar nu , morgen 1 week in huis en merken nu wat kwaliteit is, het zit heerlijk!
Tannie van Eck
Prettig geholpen, veel tijd voor uitleg elekt. bediening stoel. Werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgers die wilden helpen een overbodige stoel naar de bovenverdieping te...Prettig geholpen, veel tijd voor uitleg elekt. bediening stoel. Werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgers die wilden helpen een overbodige stoel naar de bovenverdieping te brengen.