Westerhof

Super vriendelijk personeel, goed en rustig advies gekregen aan huis over de stoel die ik wilde. Kon ook aan huis diverse modellen uitproberen. Nu is de stoel keurig bezorgt en ben ik er heerlijk... Super vriendelijk personeel, goed en rustig advies gekregen aan huis over de stoel die ik wilde. Kon ook aan huis diverse modellen uitproberen. Nu is de stoel keurig bezorgt en ben ik er heerlijk van aan het genieten

Truus Bouwman

Het eerste bezoek in Barendrecht als zeer prettig ervaren. Martin was echt meegaand in de wensen en heeft zijn best gedaan de stoel te mogen verkopen. Ook onze telefoontjes over de levering werden... Het eerste bezoek in Barendrecht als zeer prettig ervaren. Martin was echt meegaand in de wensen en heeft zijn best gedaan de stoel te mogen verkopen. Ook onze telefoontjes over de levering werden op een prettige manier beantwoord. Netjes op tijd is vandaag de stoel keurig afgeleverd en uitgelegd door de bezorgdienst!

Saskia Munneke

Na de brochure van Meubelzorg te hebben bekeken, werd ik enthousiast van het model Cholet. Daarbij was het fijn om te vernemen dat Meubelzorg met een aantal exemplaren langs huis kon komen. Ik... Na de brochure van Meubelzorg te hebben bekeken, werd ik enthousiast van het model Cholet. Daarbij was het fijn om te vernemen dat Meubelzorg met een aantal exemplaren langs huis kon komen. Ik maakte een afspraak en testte de stoel. Helaas zat hij voor mij als reumapatiënt iets te hard.
Enige tijd later besloten mijn man en ik een bezoek te brengen aan de showroom. Wat ik totaal niet had verwacht, was dat er volop keus was. Er stonden niet alleen relaxstoelen in verschillende prijsklassen, achterin de zaak bevonden zich ook nog eens tweedehands stoelen. Voor elk wat wils dus!
Ik nam ruim de tijd om een aantal stoelen uit te proberen en kreeg hierbij advies van een vriendelijke verkoper. Het was fijn dat hij de tijd voor me nam en niet opdringerig was.
Uiteindelijk heb ik gekozen voor het model Zonza met sta op functie. Hij zit zeer comfortabel en tevens kan ik er lekker in weg doezelen.

N.A. Theunissen

Prima stoel en bank door meubelzorg geleverd.
Bezorgers attent en deskundig, grote oude bank is voorzichtig afgevoerd door de bezorgers. Bij mijn volgende aankoop is meubelzorg zeker een partij...
Prima stoel en bank door meubelzorg geleverd.
Bezorgers attent en deskundig, grote oude bank is voorzichtig afgevoerd door de bezorgers. Bij mijn volgende aankoop is meubelzorg zeker een partij !

Mevr. Mennen-Peeters

Afspraak gemaakt in de winkel. Goede service en klantvriendelijk, levering en thuisbezorging helaas wat minder, de oude stoel ingeruild en meegenomen na levering!

Miekskeg

Zeer goede demonstratie gehad aan huis. De bestelde stoel al na 10 dagen gekregen. Deze zit heerlijk en biedt goede steun aan rug en nek. Ik ben uiterst tevreden!

Van empel

Zeer tevreden.goed personeel.netjes thuisbezorgd

Margriet Reijndorp

Na een maand met corona in het ziekenhuis te hebben gelegen, kon ik thuis niet in een gewone leunstoel liggen. Ik had echt een relaxstoel nodig bij mijn herstel.
De relaxstoel, die ik had...
De relaxstoel, die ik had gekozen, was er - zeker in deze coronatijd - niet à la minute.
Ik kreeg een leenstoel tot mijn beschikking. Geweldige service. Iedereen in dat bedrijf is vriendelijk en behulpzaam. Van degene die "mijn bestelling kwam opnemen" tot de bezorgers en de telefonistes aan toe.
IK ben zeer tevreden over de stoel, de prijs en de service.

Bernadien

Prima ervaring. Service aan huis. TOP. Nette vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als degenen die bij je thuis komen.

Deckers

Mijn vader is helemaal tevreden, vriendelijk geholpen niet opdringerig en netjes afgeleverd