Teepe

Prettig

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!

Corten Denise

Het zijn steeds Zeer fijne mensen die je aan de telefoon verder helpen met al je vragen . Niks opdringen .
Verkoper vlot en vriendelijk maar toch op het laatste redelijk opdringerig om toch maar te kunnen verkopen wat ons wel even een slecht gevoel gaf.
Stoel werd correct geleverd door vriendelijke chauffeurs .

Jongman

Alles goed geregeld en volgens afspraak.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: fijn dat u een goede ervaring bij ons heeft! Wij wensen u veel zitplezier!

Fam. J.H.Post te Zwolle

Wij hebben 2 stoelen in Nunspeet gekocht. 2 keer de winkel bezocht telkens geholpen door zeer deskundige verkopers. Verkoper Jari Z (beleefd, deskundig en geduldig) heeft de order in ontvangst mogen... Wij hebben 2 stoelen in Nunspeet gekocht. 2 keer de winkel bezocht telkens geholpen door zeer deskundige verkopers. Verkoper Jari Z (beleefd, deskundig en geduldig) heeft de order in ontvangst mogen nemen. 7 weken later zijn de stoelen (Duits fabrikaat, dus oerdegelijk) afgeleverd. Zeer zorgvuldig.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit zeer mooie cijfer! Fijn om te lezen dat u goed geholpen bent en alles goed verlopen is. Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.

Van Lieshout

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u tevreden bent, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

cm van der ende

Wij zijn in Delden goed geholpen met de aankoop van de stoelen en het is ook netjes afgeleverd .Viel niets van te zeggen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u goed geholpen bent in onze showroom te Delden. Ik wens u nog heel veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan helpen... Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u goed geholpen bent in onze showroom te Delden. Ik wens u nog heel veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag verder!

Doppert

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel zitplezier toe!

J. Wesche

Met weinig woorden........goed

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit mooie cijfer!
Fijn te lezen dat alles goed verlopen is en dat u tevreden bent.
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.

Gerrit Oppelaar

Om een goede keuze te maken van de zitmeubels wordt prima begeleid. De kwaliteit is uitstekend. De levering is goed verzorgd. Ben heel tevreden.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw zitmeubels! Ook leuk om te lezen dat u de kwaliteit uitstekend vindt! Wij wensen u nog veel zit plezier toe!

Françoise Pels

Relax is correct geleverd geweest. Vriendelijk personeel.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit zeer mooie cijfer!
Fijn te lezen dat alles goed verlopen is.
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België