Gerrit Oost

Ontzettend goed geregeld. Verkoper had 12 stoelen in zijn vrachtauto die ik thuis kon uitproberen. Hele goede uitleg en goede en vriendelijke verkoper. Stoel is heel mooi en zit grandioos. Ook de... Ontzettend goed geregeld. Verkoper had 12 stoelen in zijn vrachtauto die ik thuis kon uitproberen. Hele goede uitleg en goede en vriendelijke verkoper. Stoel is heel mooi en zit grandioos. Ook de medewerkers die de stoel kwamen brengen waren heel vriendelijk. Van mij krijgen jullie een 10 op alle vlakken.

C. de Groes

Zeer goede uitleg over de stoelen. Heel fijn, dat de medewerkers stoelen mee hadden genomen, zodat je de stoel goed kon beoordelen. De medewerkers waren vriendelijk en geduldig.

J.G.M.E. Janssen

Duidelijke uitleg en advies. Vriendelijke medewerkers. Zorgvuldig handelend bij bezorging.

C.Spee

Goede ervaring met bestelling, levering en thuisbezorging, ook met het meenemen van de oude meubels!

FAM.RENS

Netjes geholpen in de winkel in Udenhout. Jammer dat de garantie maar tot aan de voordeur is.
Na klacht over slordige afwerking van de stoelen, die toch voor een fors bedrag zijn aangeschaft, werd per email afgedaan.Na nogmaals bezoek aan de winkel, ritje van 1 1/2 uur, hoorden we niets meer.
Zelf wéér contact gezocht en nogmaals mail terug ontvangen, stoelen zijn "handwerk " !!! Erg jammer .

Soest .bv

(Bewerkt)

Ik heb ook een staopstoel gekocht en ik wil iedereen waarschuwen voor del prijzen wand jel moed veel bijbeltalen voor accu.s motoren enz mijn stoel is 3 x zo duur als in del cattologes
En
En

Meubelzorg Heerhugowaard

Wij hebben hele goeie ervaringen!

van der Steen

Prima, onze stoelen liepen stroef, even gebeld en de volgende dag stond er al een monteur op de stoep om het wat losser te draaien.

Aart Verhoek

Goed voorgelicht door de vertegenwoordiger tijdens aankoop. Tijdstip levering was ruimschoots binnen de marges die je kan verwachten. Bij aankomst bank was er een beschadiging die opgelost gaat... Goed voorgelicht door de vertegenwoordiger tijdens aankoop. Tijdstip levering was ruimschoots binnen de marges die je kan verwachten. Bij aankomst bank was er een beschadiging die opgelost gaat worden. Goede uitleg bij de bediening van de stoelen. Kortom, geen spijt dat ik met Meubelzorg in zee ben gegaan.

k.Pons

Houd zich aan de afspraak goede aflevering op tijd geleverd nette bezorging