S.A. van Zelst

In de winkel goed ontvangen en ze nemen de tijd voor je, goede uitleg wat de mogelijk heden zijn voor een een stoel en laten je wensen zien dat het mogelijk is. geen opdringende verkoopster laat je... In de winkel goed ontvangen en ze nemen de tijd voor je, goede uitleg wat de mogelijk heden zijn voor een een stoel en laten je wensen zien dat het mogelijk is. geen opdringende verkoopster laat je zelf beslissen wat je wilt. zeer goed tevreden over aflevering thuis.

meubelzorg barendrecht

Meubelzorg barendrecht

delooper

(Bewerkt)

Goede service

dea de visser

Super top , alles aan huis opgemeten , verschillende stoelen en maten kunnen passen . En nu...super blij met een stoel die echt bij me past , ik ben nl erg klein . Waar vindt ik nu zo een... Super top , alles aan huis opgemeten , verschillende stoelen en maten kunnen passen . En nu...super blij met een stoel die echt bij me past , ik ben nl erg klein . Waar vindt ik nu zo een fantastische stoel : bij meubelzorg ! aardige goed meedenkende verkoper . En de aflevering was veel sneller dan verwacht . 8 weken ipv 10- 16 weken . Nu echt relaxen .

J.H.Wassenaar

Wij zijn tevreden over de stoel maar volgens 2 experts hebben wij
1000.00 te veel betaald m.v.g. J.H.Wassenaar rekn nr nl17 rabo
120005239

Fam Rijnja

Vriendelijk personeel zowel in de winkel als bij aflevering vd bank en de stoel. Mooie meubels beiden naar verwachting. Heerlijk relaxen nu en dat heeft mij persoonlijk al minder lichamelijke... Vriendelijk personeel zowel in de winkel als bij aflevering vd bank en de stoel. Mooie meubels beiden naar verwachting. Heerlijk relaxen nu en dat heeft mij persoonlijk al minder lichamelijke klachten opgeleverd. Zeer positief dus!

Adrie Bauer

We zijn zeer te spreken over hoe Meubelzorg een probleem weet op te lossen.

J.P. Lammersen

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw,

Als rasechte geboren en gepensioneerde tukker had ik mij voorgenomen, niet direct een fauteuil te kopen. Ik wil er bij een belangrijke beslissing eerst nog een nachtje over slapen. Zelf heb ik vroeger verkopers opgeleid bij IBM. De verkoper Maxim bij Meubelzorg deed zo plezierig, vakkundig luisterend en bevestigend zijn werk, tijdens de demonstratie aan huis, dat wij direct 2 fauteuils hebben gekocht en zijn volgens afspraak voor Pasen geleverd. Wij zijn 100 % tevreden over Meubelzorg.

Fam. J.P. Lammersen

t. Smit

Een prima sevice, meedenkende medewerkers, een mooie stoel,met goed zitcomfort, en een snelle levering. Prima, bedankt.

Dorien Kloos

Vriendelijke service goede uitleg over de stoel.