Rineke van der Meulen

Echt fantastisch , het is onze tweede stoel ,eerst voor mij een stoel en de man wilde natuurlijk niet, maar na een jaar moest hij er ook een hoor...!

Doedens-Ebbink

Vriendelijke personeel alles netjes geregeld.

E van den Meiracker

Ruim eerder dan verwacht is mijn heerlijk relaxstoel gebracht. prima service en net als de eerste ervaring tijdens showroom huis bezoek waarbij de stoel is uitgezocht een prima service van brengen,... Ruim eerder dan verwacht is mijn heerlijk relaxstoel gebracht. prima service en net als de eerste ervaring tijdens showroom huis bezoek waarbij de stoel is uitgezocht een prima service van brengen, uitleg en het retour nemen van al het verpakkingsmateriaal en afvoer van mijn oude stoel. Top mannen

G.A. Berg

Ik ben zeer tevreden over de service en de vriendelijke behandeling

JC Breur

Ik mag wel zeggen dat wij in de winkel in Barendrecht zeer vriendelijk en met kennis van zaken zijn geholpen.
Het eerste deel van onze aankoop werd al snel geleverd door 2 jonge en...
Het eerste deel van onze aankoop werd al snel geleverd door 2 jonge en vriendelijke jonge mannen, die ons vakkundig en snel de nodige kennis overbrachten , hoe ermee om te gaan.
Hoop dat het restant ook zo goed word verzorgd al zal dit wel iets langer duren door de langere levertijd.

Lubbelinkhof

Topservice

Mevr Koenen

Maandag 22-03-2021 heeft mijn moeder haar sta-op stoel gekregen prijzige stoel maar ze is er erg blij mee.De twee medewerkers wat hem brachten waren duidelijk en vriendelijk met hun uitleg.Hopelijk... Maandag 22-03-2021 heeft mijn moeder haar sta-op stoel gekregen prijzige stoel maar ze is er erg blij mee.De twee medewerkers wat hem brachten waren duidelijk en vriendelijk met hun uitleg.Hopelijk heeft ze er lang plezier van.

a schrijver

(Bewerkt)

Na enkele belletjes en mailtjes over en weer zijn we toch tot een oplossing gekomen,iets van gedeelde smart.

hans sloof

Na lang wachten {23-11} een sta op stoel bij meubelzorg Barendrecht besteld was het op zaterdag 13 maart zover, de stoel werd geleverd door 2 jonge medewerkers die zeer behulpzaam waren en hun werk... Na lang wachten {23-11} een sta op stoel bij meubelzorg Barendrecht besteld was het op zaterdag 13 maart zover, de stoel werd geleverd door 2 jonge medewerkers die zeer behulpzaam waren en hun werk goed verstonden.
En moet zeggen het was het lange wachten waard, stoel zit heerlijk en het elektrische gedeelte werkt prima, dus laten we hopen dat we er nog jaren plezier van zullen hebben.
Moet zeggen dat we in de winkel prima geholpen zijn door de medewerker en dat het hoofdkantoor ook prima bereikbaar is voor als je wat wilt vragen, en dat is tegenwoordig bij andere meubelzaken wel anders.

L.Goes

Een bijzonder prettige ontvangst
Wij hebben ons rustig kunnen oriënteren bij een kopje koffie
Verroper met vestand van zaken
Na onze keuze tot koop overgegaan
Volgende dag geleverd door meubelzorg met nogmaals uitleg
Bijzonder aan te bevelen