Moerman

Thuis fijn geholpen bij het uitzoeken van een stoel. Nu bezorgd en zit geweldig. nuvan genieten

Leo Vogelaar

Heb op de advertentie van de tv gereageerd en ben helemaal tevreden zoals de informatie en service is verlopen Zowel als het thuisbezoek en daarna de levering.

Henk

Schitterende lederen relax stoel aangekocht bij Meubelzorg. Volgens afspraak keurig geleverd met zelfs onderhoudsmateriaal er bij. Heerlijke stoel (dat is toch het belangrijkste) en een betrouwbaar... Schitterende lederen relax stoel aangekocht bij Meubelzorg. Volgens afspraak keurig geleverd met zelfs onderhoudsmateriaal er bij. Heerlijke stoel (dat is toch het belangrijkste) en een betrouwbaar bedrijf!

M.Beijersbergen

Dit is een keurig bedrijf, de jongens die de stoel kwamen brengen waren zeer beleefd en geduldig. ze waren ook zuinig met de parketvloer die ik heb, jongens ga zo door.

Gerard

Mooi product mag wel flesje olie/schoonmaak bij

G. Kraaima

Zeer klantvriendelijk

H.H.Wemmenhove

Wij hebben onze stoel gekocht bij meubelzorg omdat zij een prima indruk op ons maakte. Na een telefoontje aan het bedrijf werd ons aangeboden om bij ons thuis een vrijblijvende demonstratie te geven... Wij hebben onze stoel gekocht bij meubelzorg omdat zij een prima indruk op ons maakte. Na een telefoontje aan het bedrijf werd ons aangeboden om bij ons thuis een vrijblijvende demonstratie te geven van hun stoelen. We hebben dit als zeer prettig ervaren en zijn er dan ook toe overgedaan om de stoel bij meubelzorg te kopen. Heel prettige medewerkers. Zorgzaam. Prima service en uitstekende kwaliteit van het product.

E Zijlstra

Goed product.

Kebeck

Niet erg inlevend na overlijden moeder