Keurig op tijd voor de eerste afspraak en nette medewerker, alleen geschrokken van de prijs na mijn keuze . Folder met prijslijst niet duidelijk genoeg. Prijs vanaf werd 3X zoveel. Maar met...Keurig op tijd voor de eerste afspraak en nette medewerker, alleen geschrokken van de prijs na mijn keuze . Folder met prijslijst niet duidelijk genoeg. Prijs vanaf werd 3X zoveel. Maar met Robin er toch uit gekomen
M.Jamal
Ik ben volledig tevreden over het handelen van Meubelzorg. We zijn heel goed geholpen, bij de aankoop en meubelzorg maakt zijn advies waar. We zijn heel blij met de stoel ,ook de bezorgers die...Ik ben volledig tevreden over het handelen van Meubelzorg. We zijn heel goed geholpen, bij de aankoop en meubelzorg maakt zijn advies waar. We zijn heel blij met de stoel ,ook de bezorgers die vandaag kwamen waren heel vriendelijk, ook duidelijke uitleg gekregen wij zijn toch heel bij dat wij een goede keus gemaakt hebben bij Meubelzorg
Gerda
Ontzetten goed ontvangen, er werd ruim de tijd voor ons genomen. Bakje koffie, goed gesprek en eerlijk advies. Bezorging was ook top(ruim op tijd!) en zeer tevreden met de nieuwe stoel!
Jo Stevens
Goede en duidelijke informatie vooraf. Snelle levering van 2 maanden in deze coronatijd. Afleverpersoneel was vriendelijk, maar helaas niet altijd voorzichtig. (Verpakking voet paste niet...Goede en duidelijke informatie vooraf. Snelle levering van 2 maanden in deze coronatijd. Afleverpersoneel was vriendelijk, maar helaas niet altijd voorzichtig. (Verpakking voet paste niet door de deur, daardoor kleine beschadiging aan deurpost)
De natte kikker zwemschool
Prima stoel maar geen gebruiksaanwijzing en op display alles in het Duits. Is wel raar voor zo’n dure stoel. De jongemannen die de stoel leverde wisten ook alleen maar te vertellen van de aan...Prima stoel maar geen gebruiksaanwijzing en op display alles in het Duits. Is wel raar voor zo’n dure stoel. De jongemannen die de stoel leverde wisten ook alleen maar te vertellen van de aan en uit knop
k.Pons
Tot op heden goede ervaring met dit bedrijf altijd goede an.twoorden op mijn vragen ik heb een goede keus gemaakt.
L. Ekelschot
Prachtige stoel! Vriendelijk personeel!
Minie Smits - Bakermans
Zojuist stoel ontvangen. Ziet er prima uit. Uitvoerige uitleg gekregen. 1 manco er was geen kaart bij met daarop de instructie van het bedieningspaneel. Ter plekke heeft de monteur er eentje...Zojuist stoel ontvangen. Ziet er prima uit. Uitvoerige uitleg gekregen. 1 manco er was geen kaart bij met daarop de instructie van het bedieningspaneel. Ter plekke heeft de monteur er eentje getekend op een stuk papier, Misschien iets voor de toekomst om deze kaart met symbolen bij de stoelen te leveren ??
jan
Fijn bedrijf netjes uitleg gekregen over de mogelijkheden van de stoel stoel wel wat duur maar wel kwaliteit
Elly van Riemsdijk
Een hele aardige jongen kwam ons de stoelen laten zien en nam de maten op. Niets was hem te veel, alles ging heel rustig en relaxed, heel er fijn!