Mart

Wij zijn zeer tevreden, over onze stoel geleverd door Meubelzorg.

Meubelzorg

Wij zijn zeer tevreden met dit bedrijf.Vanaf het bedgin zeer correct behandeld, afspraken worden nagekomen en het personeel is zeer behulpzaam en deskundig.

Andelbeek

Ga zo door wij zijn tevreden.

mevr. Quarles van Ufford

Bijzonder prettig advies met uitgebreide toelichting en demonstratie. vriendelijke medewerkers bij aflevering. Alles correct volgens afspraak en in Corona tijden, geheel volgens RIVM richtlijnen.

van steen j

Prima stoel,goede kwaliteit en degelijke afwerkingen,makkelijk contact met het bedrijf en vriendelijke personeel.

Van Bemmel

Accurate verkoper
Mooie stoelen
Correcte levering
Resultaat tevreden zitters

Wolf

Prima uitleg van alles. Zithoogte,diepte,materiaal . Ook de aflevering was keurig. Zit er prima in.

R. Roos-Lindgreen

Een goede ervaring met dit bedrijf. komen aan huis om de keuze te maken en de stoelen op te meten. De aflevering wordt netjes gedaan.
We zijn zeer tevreden.

De stoel die besteld is, was voor mijn vader. Er is iemand van meubelzorg aan huis geweest en heeft keurig alles uitgelegd en besteld. De stoel is geleverd en er is keurig tekst en uitleg gegeven.... De stoel die besteld is, was voor mijn vader. Er is iemand van meubelzorg aan huis geweest en heeft keurig alles uitgelegd en besteld. De stoel is geleverd en er is keurig tekst en uitleg gegeven. Ook de betaling is via bemiddeling van meubelzorg netjes geregeld. Alles was prima geregeld.

C.M.van der Linden

Na onze bestelling van de stoel, is deze gebracht in februari 2021. Over de stoel zijn we tevreden, helaas wel met enige problemen bij de aflevering. De nazorg hiervan is met tevredenheid opgelost,... Na onze bestelling van de stoel, is deze gebracht in februari 2021. Over de stoel zijn we tevreden, helaas wel met enige problemen bij de aflevering. De nazorg hiervan is met tevredenheid opgelost, met zeer snelle afhandeling vanuit Meubelzorg, met alle lof !