Zeer goed geholpen vanaf het eerste contact tot en met de levering. De levering was ook prima goede tekst en uitleg
F. M. Kooij
In nov.'20 bestelde ik de stoel, die door corona, pas deze week geleverd werd. Het is een goede stoel. Ik miste wel een gebruiksaanwijzing voor alle knopjes en het onderhoud, maar na een telefoontje...In nov.'20 bestelde ik de stoel, die door corona, pas deze week geleverd werd. Het is een goede stoel. Ik miste wel een gebruiksaanwijzing voor alle knopjes en het onderhoud, maar na een telefoontje met een vriendelijke en behulpzame medewerkster was dit snel geregeld via e-mail. De relaxstand vind ik het fijnste!!!
M . Diphoorn Veuger
Goede ervaring met dit bedrijf waren er snel en goede uitleg, levering ook binnen 14 dagen, fijne stoel en tevreden klant
Theo Hansen
Na de levering d.d. 18.02.2021 hebben wij de stoelen als een goede investering ervaren. Comfortabele zit , fijne steun in rug. Wij zijn zeer tevreden.
m krop den besten
Alles is goed verlopen
W. van 't Veer
Prima informatie. Fijn dat we thuis konden kijken hoe de stoel bij ons interieur paste. Snelle levering ook. Heel blij met de stoel!
Cor Faes
Mijn beste en leukste koop ooit. Eerlijke en duidelijke uitleg van de verkoper. Nette aflevering door vak bekwame chauffeur en zijn maatje. Dus gewoon kei goed. Mvg Cor Faes
voerman
Goede voorlichting, prima service en snelle levering
TA van Donk
Goede voorlichting en goede service
YWolbers
Ik heb onlangs een relaxfauteuill op maat besteld nav een bezoek aan huis met diverse modellen. Dit was een enorm prettige ervaring. De kans om al te zien hoe de stoel in je interieur gaat passen....Ik heb onlangs een relaxfauteuill op maat besteld nav een bezoek aan huis met diverse modellen. Dit was een enorm prettige ervaring. De kans om al te zien hoe de stoel in je interieur gaat passen. De levertijd viel in deze coronatijd ook reuze mee en ik geniet nu van een heerlijk zittende, totaal naar mijn wensen mbt stof en kleur en voet, stoel.