Op 15-2 ijs en weder dienende, Meubelzorg laat je niet zitten !
Fred Stella
Ik ben op een hele deskundige en vriendelijke wijze geïnformeerd door verkoper, de heer Houtan. Ik ben heel blij met deze aankoop en ik zal Meubelzorg. B.V. zeer zeker aanbevelen bij vrienden en...Ik ben op een hele deskundige en vriendelijke wijze geïnformeerd door verkoper, de heer Houtan. Ik ben heel blij met deze aankoop en ik zal Meubelzorg. B.V. zeer zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden! Een hele nuttige onderneming met zorg voor het welzijn van hun klanten! Een echte aanrader!
F. van As
Ik was door kennissen op dit bedrijf gewezen en heb een afspraak gemaakt. De doortastendheid en klantgerichtheid van het bedrijf zijn uniek in deze tijd. Ze komen hun afspraken na en zijn op tijd....Ik was door kennissen op dit bedrijf gewezen en heb een afspraak gemaakt. De doortastendheid en klantgerichtheid van het bedrijf zijn uniek in deze tijd. Ze komen hun afspraken na en zijn op tijd. Keurige mensen, zowel aan de telefoon als ook de personen die aan huis komen. Mensen nemen de tijd voor je en weten waar ze het over hebben.
Mevrouw Ossenblok
Info aangevraagd, de dag erop werd ik al gebeld en is er een afspraak gemaakt voor de maandag daaropvolgend. Leuk gesprek gehad, en een sta op stoel besteld. Deze was uit voorraad...Info aangevraagd, de dag erop werd ik al gebeld en is er een afspraak gemaakt voor de maandag daaropvolgend. Leuk gesprek gehad, en een sta op stoel besteld. Deze was uit voorraad leverbaar en werd binnen een week bezorgd en geinstalleerd door 2 vriendelijke heren die goede uitleg gaven. Mijn moeder heeft weer een heerlijk zitje , bedankt voor de goede service!
brand
Zeer tevreden over deaan koop van de twee relex stoelen. werden keurigafgeleverd en geinstaleerd
G.de Waal
De gehele koop is hier thuis afgehandeld. Zowel de koop met de verkoper als de aflevering was prima geregeld. de stoel is geheel zoals verwacht en bevalt prima.
Fam. van Dommelen
Wij zijn keurig geholpen in Udenhout. De zoon wist waarover hij sprak. De sta-op stoel is netjes afgeleverd. Het is een belevenis.
Bek
Goed adres. Komen afspraken na en klantvriendelijk.