Johanna van Vugt

Afgelopen week heb ik mijn nieuwe stoel van Meubelzorg ontvangen - type Zonza. Bij aflevering van de stoel door een medewerker van Meubelzorg werd uitgebreid en heel duidelijk uitgelegd hoe de... Afgelopen week heb ik mijn nieuwe stoel van Meubelzorg ontvangen - type Zonza. Bij aflevering van de stoel door een medewerker van Meubelzorg werd uitgebreid en heel duidelijk uitgelegd hoe de stoel en alle instellingen werken.
Ik geniet sindsdien elke dag heel erg van het comfort dat de stoel biedt en ben heel tevreden over mijn aankoop bij Meubelzorg.

J.J.M.Nijsen

Prima ervaring maar stoelen nogal prijzig

Meubelzorg Udenhout

Goede ontvangst bij de verkoop, vriendelijk en zeer uitgebreid

Rita Meijer

Daan heeft me keurig geholpen ,met het kopen van een sta-op stoel ,prima verkoper.

Joke van Gurp

Mooie stoel in perfect leer, goed geholpen wel 13 weken moeten wachten eer hij er was!
Tip: omdat het een draaimechanisme is zou het fijn zijn als ik hem net wat lager zou kunnen draaien, misschien in de toekomst, nu is hij net ietsje te hoog!

spijkers

Vandaag een verkoper gehad voor een stoel voor mijn schoonvader.Fijn geholpen en goed geinformeerd door Robin en dus ook een mooie stoel besteld!

a.spierdijk

Heel goed

Ton Smits

Na het eerste contact werd binnen 1 week een passende relaxstoel aan huis gedmonstreerd. Na bestelling is deze binnen 14 dagen geleverd. Relaxstoel (subliem) bevalt prima en zit heerlijk, een echte... Na het eerste contact werd binnen 1 week een passende relaxstoel aan huis gedmonstreerd. Na bestelling is deze binnen 14 dagen geleverd. Relaxstoel (subliem) bevalt prima en zit heerlijk, een echte aanrader,

René

Medewerker Johan heeft me zeer goed geholpen. Hij nam alle tijd voor de uitleg en was heel duidelijk. Alle details zijn doorgesproken en ook goed doorgerekend. Mijn grote dank aan Johan!

K. Werkman

Fantastisch geholpen bij de aankoop van onze relaxstoel. Zeer goede service bij de bezorging en de stoel bevalt geweldig. Aanrader.