Peter Nieuwstraen

Goede en deskundig advies, geholpen door Roy

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad bij ons!

Jannie Meijer

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen, wij wensen u veel zitplezier!

Jansen

In goed voorbereide stappen tot een goed resultaat gekomen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: fijn om te lezen dat u een goede ervaring bij ons heeft gehad! Wij wensen u nog veel zitplezier toe!

G.Scheffer

Wij hebben goed advies gekregen en voldoende keus gehad.
Bij afleveren stoel is alles prima verlopen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Marja

Prima geadviseerd door verkoper Lucas in Barendrecht. Fijne klantenservice als er vragen zijn, kun je altijd bellen en wordt vriendelijk te woord gestaan. Ook de bezorging was super, in alle... Prima geadviseerd door verkoper Lucas in Barendrecht. Fijne klantenservice als er vragen zijn, kun je altijd bellen en wordt vriendelijk te woord gestaan. Ook de bezorging was super, in alle opzichten een aanrader, deze winkel. Wij zijn superblij met onze mooie stoelen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review: hier zijn wij heel erg blij mee. Ik wens u nog veel zitplezier toe en bij verdere vragen kunt u ons inderdaad altijd opbellen, we staan u graag te... Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review: hier zijn wij heel erg blij mee. Ik wens u nog veel zitplezier toe en bij verdere vragen kunt u ons inderdaad altijd opbellen, we staan u graag te woord!

Van wezel

Vriendelijk en goede service

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wat leuk om te lezen dat u onze service vriendelijk en goed heeft ervaren! Wij wensen u nog veel zitplezier!

Aarts

Prima.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie cijfer: Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Ben van Kammen

Uiterst goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: fijn om te lezen dat u ons uiterst goed vindt!

Peter van der Wijk

Vriendelijke ontvangst. Prima advies en er werd tijd voor ons genomen. Bank werd binnen 8 weken geleverd. Zit geweldig en van prima kwaliteit.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit zeer mooie cijfer! Fijn om te lezen dat u goed geholpen bent en alles goed verlopen is. Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.