Mieke Stoffelen- Verhoeven

Hierbij heel veel dank aan Rosanne die er alles aan gedaan heeft om mijn moeder uiteindelijk een hele fijne stoel te bezorgen.
Ook mijn complimenten aan Roben die er ook zeker aan meegewerkt...
Ook mijn complimenten aan Roben die er ook zeker aan meegewerkt heeft de aankoop netjes af te handelen.
Afzender, een dankbare dochter , Mieke.

Busser

Robin geweldig ben bij met jou advies mooi bedankt .succes.

Rinske

Zeer tevreden over Robin, die vanochtend bij mij is geweest. Luistert zeer aandachtig, persoonlijke belangstelling, enweet goed te achterhalen, wat de behoefte van de klant is binnen diens... Zeer tevreden over Robin, die vanochtend bij mij is geweest. Luistert zeer aandachtig, persoonlijke belangstelling, enweet goed te achterhalen, wat de behoefte van de klant is binnen diens mogelijkheden.

T.B. Voerman

Uitstekend geholpen door Rob en Sam met het uitzoeken van een stoel voor mijn partner.

Ida van der Meijden

Vriendelijke mensen, mooie stoel geleverd, mijn moeder is er erg blij mee. Top bedrijf, zeker aan te bevelen.

Fred kostelijk

Top kwaliteit! Stoel uit voorraad gekocht binnen 1 dag geleverd. Bedankt. Gr fred kostelijk

neeltje

Goed contact met het bedrijf, Duidelijke voorwaarden en snelle levering.

dorrestein

Goed,vriendelijke bezorgers.

Jack Thijs

Uitstekende service!!!
Uitstekende service!!!
Op 3-10-2020 hebben we een bezoek gebracht aan het filiaal in Udenhout. We werden daar op een heel prettige manier ontvangen. Alles bij elkaar zijn we zo'n 3 uur aanwezig geweest, waarin we onder het genot van een aantal kopjes koffie de door ons gewenste stoelen konden uitproberen. Onvoorstelbaar, dat men zoveel tijd vrijmaakt om klanten te helpen met een goed en gedegen advies.
Uiteindelijk hebben we 2 stoelen met sta-op-functie besteld, die op 17-12 zijn geleverd. De medewerkers die de stoelen leverden gedroegen zich heel netjes en respecteerden de Coronamaatregelen. Na een uitgebreide controle kwam men er achter dat er onder 1 stoel een verkeerde poot was gemonteerd. Daar werd meteen melding van gemaakt.
Al met al een zeer goede ervaring en we bevelen Meubelzorg in Udenhout zeer zeker aan.

B Jansen

Na een misverstand stoelen toch geleverd (na 9 maanden) stoelen zijn mooi en netjes afgewerkt, en ze zitten erg goed.
opmerking bij het leveren kunnen de mensen die de spullen brengen opletten,...
opmerking bij het leveren kunnen de mensen die de spullen brengen opletten, want bij ons hadden ze hal woonkamer behoorlijk vervuilt.