Goede ervaring met meubelzorg. stoel thuis samengesteld vriendelijke verkoper goede uit leg en afspraken nagekomen. Vriendelijke dame aan de telefoon. En ja hoor de sta op stoel zit heerlijk.
J. Gerrits
Vanaf dat we in contact zijn gekomen met Meubelzorg hadden we een goed gevoel. We zijn thuis uitstekend en heel relaxed geadviseerd bij de aankoop.De aflevering, uitleg en verdere tips waren heel...Vanaf dat we in contact zijn gekomen met Meubelzorg hadden we een goed gevoel. We zijn thuis uitstekend en heel relaxed geadviseerd bij de aankoop.De aflevering, uitleg en verdere tips waren heel heel goed. De stoelen zitten heerlijk en de transfer voor mij als rolstoeler is erg gemakkelijk. Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen.
B.C. van Maaren
Vanaf het eerste moment voelde het goed bij Meubelzorg. We zijn zo'n 2 uur bezig geweest voor de aankoop van 2 Relaxfauteuils. Geweldig geholpen in Udenhout en alles is precies nagekomen. Goede...Vanaf het eerste moment voelde het goed bij Meubelzorg. We zijn zo'n 2 uur bezig geweest voor de aankoop van 2 Relaxfauteuils. Geweldig geholpen in Udenhout en alles is precies nagekomen. Goede aflevering, goede tips gegeven en het zitten is ongelofelijk. We komen veel minder moe uit de stoelen en het werken met de accu is formidabel. Een dikke aanrader!
E.Pals
Zeer goede zitcomfort voor mensen met rug artrose
H. ten Brink
De stoel voldoet aan alle verwachtingen.
Yolande Melkert
Slecht
Harry Scheerman
Prima uitleg telefonisch en later aan huis. Goede levering. Heerlijke stoel.
T.Jongejan
) Ondanks de corana tijd ben ik bezit gekomen van een heerlijk zittende stoel op maat. Zelfs binnen de afleverings tijd
G.J. de Vries
Wij zijn zeer tevreden met de voorlichting en levering van de door ons aangeschafte relaxstoel, hij zit prima.
René Schoenmaker
Netjes geholpen en keurig volgens de afspraak geleverd. Erg blij weer met mijn stoel