Van Eylen

O K

Bedankt voor de review!
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België

Prima service in de showroom en vriendelijke bezorgers welke duidelijke uitleg gaven.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat alles goed met u is doorgenomen! wij wensen u veel zitplezier toe!

Geweldige behandeling van binnenkomst filiaal Amersfoort tot aflevering

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wat fijn dat u onze service geweldig heeft gevonden! Ik wens u nog veel zitplezier.

Marian Rijnders

We hebben tee stoelen (Sublime) bij Meubelzorg gekocht en ze zitten niet alleen super lekker, maar ze staan ook prachtig!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review! wij wensen u veel zitplezier toe!

van Raak

Goede, nette en duidelijke uitleg, ruim de tijd genomen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: fijn om te lezen dat u duidelijke uitleg heeft gehad en rustig de tijd is genomen. Wij wensen u veel zitplezier toe!

O de Jonge

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!

J.Gringhuis

Meubelzorg is betrouwbaar en deskundige. Fijn geholpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: fijn om te horen dat u onze service betrouwbaar en fijn heeft ervaren!

Gert Cupido

De vertegenwoordiger aan huis was goed op de hoogte van alle mogelijkheden en kon goed uitleggen wat de voor-en nadelen waren. De bestelde stoel voldoet ruimschoots aan de verwachtingen en werd... De vertegenwoordiger aan huis was goed op de hoogte van alle mogelijkheden en kon goed uitleggen wat de voor-en nadelen waren. De bestelde stoel voldoet ruimschoots aan de verwachtingen en werd binnen de afgesproken tijd geleverd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review: heel fijn om te lezen dat u goed geadviseerd bent en dat de stoel aan uw verwachtingen voldoet. Ik wens u er nog heel veel plezier van!

marcus

Een prettige en goed bedrijf met goede begeleiding van je als klant

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit mooie cijfer!

Symons

We hebben goed over de (eind)prijs kunnen overhandelen(!)

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit mooie cijfer!