Cokky

Goede ervaring met de stoel
Goede ervaring met de stoel
Maar bij prijsonderhandeling zet ik mijn vraagtekens. Als je in 15 minuten de helft in prijs kunt zakken dan vind ik me toch een beetje bekocht. Als ikniets ge,egd had , had ik eens zoveel betaald.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!

Stegeman

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: Ik wens u nog veel zitplezier!

Marian Coenen

Heb een stoel gekocht en al heb ik hem pas kort ik ben er blij nee.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat u blij bent met uw stoel! Ik wens u nog veel zitplezier!

Langeler

Professioneel en prettig.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: Ik wens u nog veel zitplezier!

Ja

Heel fijn

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat u tevreden bent, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag verder!

van de Kant

Het bedrijf heeft twee mooie relaxstoelen geleverd. Zien er mooi uit en zitten prima. Leer is van een mooie kwaliteit. Levering was met 9 weken iets te laat maar dat was geen probleem. De bezorgers... Het bedrijf heeft twee mooie relaxstoelen geleverd. Zien er mooi uit en zitten prima. Leer is van een mooie kwaliteit. Levering was met 9 weken iets te laat maar dat was geen probleem. De bezorgers reageerden vriendelijk en legden de werking van de elektrisch verstelbare stoelen goed uit. Al met al een tevreden klant tot nu.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw positieve review: wat fijn om te lezen, hier doen wij het voor! wij wensen u veel zitplezier toe!

Meubelzorg Udenhout

Zeer vriendelijke en behulpzame vakmensen , denken met je mee

H.Maas

Correct in alles.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw stoel! Ik wens u nog veel zitplezier!

Irma Ruha

Ervaring is goed. Ben ook zeer tevreden met mijn relaxstoel.

Meubel zorg

Zeer goed

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit zeer mooie cijfer! Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.