de Wit J.H.

Prima geholpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u prima geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

A Haselbekke

VERKOOP BEETJE OPDRINGERIG

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!

H.M. van Nijnatten

Ervaring is en snelle levering.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen bij u en dat u tevreden bent met de snelle levering. Ik wens u er nog heel veel plezier mee!

P.J. van Horck

De eerste indruk was erg positief zowel bij de koop als bij de levering van de stoel. Bij de levering waren u medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat onze collega's u erg goed hebben geholpen en de levering fijn is verlopen. Wij wensen u veel zitplezier toe!

Krake

Bijzonder goed ,en goeie uitleg en plezierige personeel in winkel en en breng van die stoel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u zo tevreden bent, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

A.van Rijn

Prettig geholpen en geadviseerd

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Bakkes

Goed geholpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben helpen wij u graag verder!

Ida Hut

Goede aflevering. Vriendelijke mensen en alle tijd en geduld.
Is wat duurder dan anderen maar daar is de kwaliteit en service ook naar.

Top bedrijf.
Vriendelijke groet,
Ida

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat de aflevering goed is verlopen bij u en heel fijn dat mijn collega's de tijd voor u hebben genomen. Ik wens u nog veel zitplezier toe en... Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat de aflevering goed is verlopen bij u en heel fijn dat mijn collega's de tijd voor u hebben genomen. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag verder!

Praet willy

O k

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit zeer mooie cijfer!
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België

martje

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit zeer mooie cijfer!
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België