Prima geholpen
Reactie Meubelzorg:
Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u prima geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen bij u en dat u tevreden bent met de snelle levering. Ik wens u er nog heel veel plezier mee!
Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat onze collega's u erg goed hebben geholpen en de levering fijn is verlopen. Wij wensen u veel zitplezier toe!
Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u zo tevreden bent, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!
Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben helpen wij u graag verder!
Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat de aflevering goed is verlopen bij u en heel fijn dat mijn collega's de tijd voor u hebben genomen. Ik wens u nog veel zitplezier toe en...
Bedankt voor dit zeer mooie cijfer!
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België
Bedankt voor dit zeer mooie cijfer!
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België