Staelens Patrick

Niets verkeerd aan te merken

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit zeer mooie cijfer!
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België

Stikkelbroeck

Goede prijs/prestatieverhouding.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

J v Leeuwen

Vriendelijk en deskundig

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: hier doen wij het voor. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Mevr de Jong

Prima service. Vriendelijk personeel.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u tevreden bent over onze service en ons personeel. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Udenhout

Ben goed geslaagd

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te zien dat u ons een 10 geeft, hier doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Van Uytven Alfons

Hebben goede uitleg gekregen over het product.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit zeer mooie cijfer!
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België

Van Gorkum

Vriendelijk maar weinig uitleg en geen idee wat de stoel voor mijn man en voor mij was,bezorgers wisten het ook niet helaas.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: mocht u nog vragen hebben zijn wij altijd bereikbaar op het nummer 085-065 52 92, wij wensen u en uw man uiteraard veel zitplezier toe!

Meubelzorg

Goed geholpen moest direct een stoel hebben binnen 10 minuten stond er al iemand op de stoep geweldig geholpen dankjewel voor alles super mevr heesters

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u zo snel en goed geholpen bent door mijn collega!

de Blaeij

Een doordrammer van verkoper

I. Bekkers

Fijn geholpen. en een prima bezorging na 8 weken.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u goed geholpen bent en dat de bezorging al binnen 8 weken heeft plaatsgevonden. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog... Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u goed geholpen bent en dat de bezorging al binnen 8 weken heeft plaatsgevonden. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar!