Huijer

In de winkel werd een veel KORTERE levertijd beloofd dan wat de klantenservice later zei en de levering zat er tussenin!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te lezen dat de winkel u verkeerd heeft voorgelicht, mijn excuses daarvoor. Wij hanteren een levertijd van 6 tot 16 weken: gemiddeld zijn onze op maat... Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te lezen dat de winkel u verkeerd heeft voorgelicht, mijn excuses daarvoor. Wij hanteren een levertijd van 6 tot 16 weken: gemiddeld zijn onze op maat gemaakte producten binnen 10 weken klaar. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar!

hendriks

Een afspraak maken voor aankoop stoel gaat vlot, maar service verlenen als er iets is binnen een week stuk is,is hopeloos, aankoop stoel 10-7 en en service gemaild een week laten , tot op heden nog... Een afspraak maken voor aankoop stoel gaat vlot, maar service verlenen als er iets is binnen een week stuk is,is hopeloos, aankoop stoel 10-7 en en service gemaild een week laten , tot op heden nog geen bericht gehad om stoel te maken

Meubelzorg

Dat ze te snel een durende stoel en niet naar de bestedings ruimte vroegen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!

A.de Neeve

Zeer goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te zien dat u ons een 10 geeft, hier doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Erik Bockling

Goed.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag verder!

Beijering

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat u tevreden bent, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Gepensioneerd

Beste, De volgende vraag "zou u dit bedrijf aanbevelen"? Is mijn antwoord Ja en neen. Voor 80% ja voor 20% neen. Met de zetel en de bediening alles O.K. Maar met een blik onder de zetel op de nest... Beste, De volgende vraag "zou u dit bedrijf aanbevelen"? Is mijn antwoord Ja en neen. Voor 80% ja voor 20% neen. Met de zetel en de bediening alles O.K. Maar met een blik onder de zetel op de nest van de bedrading daar is mijn verstand te klein voor wie zoiets durft afleveren voor 4254,00.Voor 100 euro supplement kan dit alles netjes worden weg gewerkt, en de klant 100% tevreden. Maar NU....de zetel stond er, en trek met de rest uwe plan maar.
Ik heb jaren samengewerkt met de machine fabriek Hendrikx in Veenendaal voor de firma "Agfa-Gevaert" en die mensen leverde heel wat verzorgder werk af, alles tot in de puntjes verzorgd.Nu is het aan jullie.

Doms Kristien

Vriendelijk zijn ze genoeg maar mijn probleem met de aankoop is nog steeds niet opgelost. Ik heb bij uw vorige uitnodiging geen feedback willen geven omdat ik het nog wilde afwachten. Nu is het... Vriendelijk zijn ze genoeg maar mijn probleem met de aankoop is nog steeds niet opgelost. Ik heb bij uw vorige uitnodiging geen feedback willen geven omdat ik het nog wilde afwachten. Nu is het probleem nog steeds niet opgelost.
Ik kan nu dus niet positief antwoorden op uw volgende vraag zolang het niet in orde is.

Bakker

Prima behandeling en ruim tijd voor vragen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: leuk om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij u graag te woord!

Christien

Super goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!