Verkoper beneden niveau, aflevering prima, levertijd redelijk, product mooi, een beetje harde zit.
Reactie Meubelzorg:
Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat u tevreden bent over de aankoop en de bezorging. Vervelend dat de stoel niet helemaal netjes is afgewerkt: dit is niet onze bedoeling geweest en...
Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw mooie review: fijn om te lezen! ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u tevreden bent, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review: super om te lezen dat u goed geholpen bent door onze adviseur Camiel en dat de levering eerder heeft plaatsgevonden dan verwacht. Ik wens u nog...