Hans van Gameren

Verkoper beneden niveau, aflevering prima, levertijd redelijk, product mooi, een beetje harde zit.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Heijkant

Tevreden over de aankoop en bezorging. Wel de afwerking van de stoel, niet helemaal netjes. Een aantal draden weg moeten knippen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat u tevreden bent over de aankoop en de bezorging. Vervelend dat de stoel niet helemaal netjes is afgewerkt: dit is niet onze bedoeling geweest en... Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat u tevreden bent over de aankoop en de bezorging. Vervelend dat de stoel niet helemaal netjes is afgewerkt: dit is niet onze bedoeling geweest en hier zullen wij nog beter op letten. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Manders

Waren erg snel met het maken van een afspraak

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Mevr. W van de Woestijne

Netjes de stoel bezorgd

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Hanna

Mooie stoel, alles fijn afgehandeld.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: fijn om te lezen! ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Ben Verhoeven

Ervaring is uitstekend

Geen naaam!

We zijn heel fijn geholpen, bij de stoel uitzoeken en met de levering, geweldig!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u tevreden bent, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Martin

Goed vriendelijk personeel winkel
Aan telefoon iets minder vriendelijk

Ver

Uitstekend

GERTIE EN JO VAN WIJNEN

Fijne zaak, ruime keuze,Camiel nam de tyd voor ons,goede uitleg.Relaxstoel gekocht en de levering eerder dan afgesproken.en de relaxstoel zit perfect. Meubelzorg zal ik zeker aanbevelen, dank je... Fijne zaak, ruime keuze,Camiel nam de tyd voor ons,goede uitleg.Relaxstoel gekocht en de levering eerder dan afgesproken.en de relaxstoel zit perfect. Meubelzorg zal ik zeker aanbevelen, dank je wel. Met vriendelijke groet,Gertie

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review: super om te lezen dat u goed geholpen bent door onze adviseur Camiel en dat de levering eerder heeft plaatsgevonden dan verwacht. Ik wens u nog... Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review: super om te lezen dat u goed geholpen bent door onze adviseur Camiel en dat de levering eerder heeft plaatsgevonden dan verwacht. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!