Vonk

Heel goed bedrijf, maar de goeie prijzen moeten in de catalogus staan en niet een stoel die €1699,00 en dan later komt er nog eens €4300,00 bij en dat vind ik misleiding naar de klant dus komt de... Heel goed bedrijf, maar de goeie prijzen moeten in de catalogus staan en niet een stoel die €1699,00 en dan later komt er nog eens €4300,00 bij en dat vind ik misleiding naar de klant dus komt de stoel op €6300,00

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Helaas kunnen wij geen exacte prijzen in onze brochure neerzetten omdat dit volledig afhankelijk is van de keuzes die u maakt. Kiest u bijvoorbeeld voor een vast... Hartelijk dank voor uw review. Helaas kunnen wij geen exacte prijzen in onze brochure neerzetten omdat dit volledig afhankelijk is van de keuzes die u maakt. Kiest u bijvoorbeeld voor een vast model, een handmatig model of een model met motoren? Zou u hier dan nog een staop motor bij toe willen voegen? Kiest u voor stof of leder, en wat voor soort stof of leder neemt u dan et cetera. Ik wens u wel nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij u graag te woord!

Hoogmans

Netjes afgeleverd

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review! Ik wens u nog veel plezier met de order toe!

Verheuvel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review! Ik wens u nog veel plezier met de order toe!

Ine Adriaensen

Zeer goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

vroegindeweij

Goed geholpen. bezorging uitstekend.Zitvlak stoel vertoont al snel plooien

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u goed geholpen bent en dat u tevreden bent over de bezorging. Plooivorming is volkomen normaal: als er geen plooien in uw stoel zitten... Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u goed geholpen bent en dat u tevreden bent over de bezorging. Plooivorming is volkomen normaal: als er geen plooien in uw stoel zitten dan gaat het leder scheuren wat natuurlijk niet de bedoeling is. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Maria Jaspers

Wasgoed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw leuke review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

De Bruyn Wilfrieda

Veel te lange levertijd,meer dan 4.5 maand later,weinig info tussentijds!
Zelf contact op genomen via mail en uiteindelijk na 3 weken antwoord gekregen!
Dag levering insgelijks: zelf...
Veel te lange levertijd,meer dan 4.5 maand later,weinig info tussentijds!
Zelf contact op genomen via mail en uiteindelijk na 3 weken antwoord gekregen!
Dag levering insgelijks: zelf gebeld,dan nog extra week moeten wachten....

A.Richard

Was okay

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel zitplezier toe!

Jacques Joosten

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Rob Kneefel

Fijn en prettig bedrijf met correcte medewerkers die ons goed en professioneel hebben geholpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel leuk om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!