Piet

Een cadeau aan bieden in samenwerking met een aankoop van 5700
Euro en dan niet uitgeven,het gaat om een airco.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: helaas heeft u uw order niet in de periode van de actie besteld wat betekent dat deze actie helaas niet van toepassing is voor u. Ik wens u wel nog veel plezier van uw... Hartelijk dank voor uw review: helaas heeft u uw order niet in de periode van de actie besteld wat betekent dat deze actie helaas niet van toepassing is voor u. Ik wens u wel nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Posthumus

Goed, meedenkend en klantvriendelijk

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: dat zijn mooie complimenten, leuk om te lezen. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Hoogland

Alles prima verlopen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat u tevreden bent, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Ankie Westra

Prettig ontvangen en goed geïnformeerd over diverse stoelen waardoor we een goede keus konden maken en ook niet onbelangrijk, de koffie was prima!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u prettig bent ontvangen en dat mijn collega's u goed hebben geïnformeerd. Ook heel fijn dat de koffie goed is bevallen. Ik wens u nog veel... Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u prettig bent ontvangen en dat mijn collega's u goed hebben geïnformeerd. Ook heel fijn dat de koffie goed is bevallen. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

prive

Ervaring goed maar proberen wel de duurste stoel te gaan kopen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad met ons. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Jeannette Kasbergen

Prima stoel die doet wat hij moet doen, door een zeer goede en kundige verkoper aan ons verkocht. We zijn er erg blij mee.
Niet zo blij waren we met de persoon die de stoel kwam afleveren....
Niet zo blij waren we met de persoon die de stoel kwam afleveren. Ongeïnteresseerde jongeman, die alleen maar haast leek te hebben om weg te komen. Nauwelijks uitleg over de werking van de stoel. Geen reclame voor het prachtige bedrijf dat meubelzorg ongetwijfeld is.
Nog 1 klein minpuntje: hoewel de bediening van de stoel zeer simpel
Is, zou het toch aanbevelenswaardig zijn om, desnoods op de website, een summiere handleiding te verzorgen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review: super om te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u goed geholpen bent door onze adviseur. Vervelend dat u de bezorger als ongeïnteresseerd heeft... Hartelijk dank voor uw uitgebreide review: super om te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u goed geholpen bent door onze adviseur. Vervelend dat u de bezorger als ongeïnteresseerd heeft ervaren: dat is absoluut niet waar wij voor staan dus hier ga ik meteen achteraan zodat dit in de toekomst niet meer gaat gebeuren. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar!

Carlos Hooiveld

Prettig onderhoud met besteller.
Bezorgers waren ook prettig in onderhoud.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: leuk om te lezen dat u tevreden bent over ons personeel, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan... Hartelijk dank voor uw mooie review: leuk om te lezen dat u tevreden bent over ons personeel, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Palmen

Netjes en correct behandeld.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: dat zijn goede berichten, hier doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Ciska

Netjes geholpen en fijne bezorging thuis

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u netjes geholpen bent en dat de bezorging fijn is gegaan. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Ijpelaar

Erg goed en professioneel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: hier doen wij het voor!