Braspenning

Een goed en solide bedrijf

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u zo tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Kortvriend

Erg goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: hier doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

hans kruijer

Perfec verzorgt en alles zoals afgesproken voor dit bedrijf en 10 met een griffel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

H.G Vredebregt

Heel goed.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: hier doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier met uw order toe!

Maijs

Uitgebreid in het aanbod

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: leuk om te lezen dat u tevreden bent over ons aanbod. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Hoven

Hebben geleverd wat ze beloofd hebben. Top.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Adrie Pesschier

Altijd bereikbaar zeer klantvriendelijk goede prijs- kwaliteit verhouding

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: dat zijn veel complimenten, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar!

Smit

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: leuk om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Aafje

Vriendelijk personeel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: wat een mooi compliment. Ik wens u nog heel veel plezier van uw order toe!

Geertje de Groot- Stoker

Levering was prima, er was op de aankoopbon geschreven geen airco
Levering was prima, er was op de aankoopbon geschreven geen airco
Wij wisten niet wat of dit inhield, na gekeken toen zagen we dat we voor die aanbieding 2 dagen te laat waren,waarom werd dit evengoed op de bon geschreven? Hier baalde we van.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering. Helaas heeft u uw order niet in de periode van de actie besteld wat betekent dat deze actie helaas niet van... Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering. Helaas heeft u uw order niet in de periode van de actie besteld wat betekent dat deze actie helaas niet van toepassing is voor u. Ik wens u wel nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!