G.

Meubelzorg kent een snelle bezorging van de prospectus, een informatief bezoek aan huis en een prettig bezoek aan de winkel (in ons geval Barendrecht).
Jammer is dat de prijsindicatie pas...
Jammer is dat de prijsindicatie pas duidelijk wordt bij berekening van de aankoop in de winkel (aan huis was het ongeveer dit ....).
Bij de bezorging was het afgesproken tijdstip juist, echter bij het uit huis zetten van de oude bank bleken de bezorgers een paar "rauwdouwers".
De deur had wel wat krassen opgelopen.
De nieuwe stoelen en bank zijn fantastisch, comfortabel en de kleuren met de adviezen en onderhoudssets prima!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review: super om te lezen dat uw order snel is geleverd en dat u tevreden bent over uw keuze. Vervelend dat u de bezorgers als 'rauwdouwers' heeft ervaren, dat is... Hartelijk dank voor uw uitgebreide review: super om te lezen dat uw order snel is geleverd en dat u tevreden bent over uw keuze. Vervelend dat u de bezorgers als 'rauwdouwers' heeft ervaren, dat is absoluut niet onze bedoeling en hier ga ik dan ook meteen werk van maken. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

De Lange

Alles is prima gegaan!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over alles, hier doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Prive

Had graag wat meer info gehad en niet digitaal

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Dijk

Prima uitleg en expertise

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over de gang van zaken. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Lousberg

Prima bedrijf met een mooi product

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn dat u tevreden bent over uw aankoop. Ik wens u er nog heel veel plezier van toe!

Krewinkel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u ons een 9 heeft gegeven, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Lagae Casier

De geleverde zetel is ´iet diegene wij besteld hebbe´

Mousseau Michael

Ze zijn good in wat ze verkopen

F.Talsma

Ik zou dit bedrijf beslist niet aanbevelen
Ik zou dit bedrijf beslist niet aanbevelen
Begin Juni is onze nieuwe bank op gehaald omdat het was beschadigd en erg vies niet eens ingepakt werd het bezorgd bij levering na enige aan dringen is de bank opgehaald en een leenbank geleverd die naar rook stinkt het is nu bijna augustus na regelmatig bellen met Meubelzorg wat ook moeizaam en stroef verloopt wordt er mede gedeeld we zijn er mee bezig met de fabriek.waar wij onze bedenkingen bij ! Voorlopig moeten we maar hopen dat alles nog goed komt

Werner Coenen

De prijs varieert ban heel hoog naar…. Dat je het gevoel hebt dat je in het zak gezet bent. Zelfs als je wat korting gehad hebt.